Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Miten voin näyttää MacReviver logo valikkorivillä?How can I show the MacReviver logo in the menu bar?

Jos haluat MacReviver kuvake ilmestyy ylävalikosta, vieressä langaton ja akun asetukset, voit poistaa tämän käyttöön Määritykset.

  1. Alle MacReviver valikosta Preferences …
  2. Under General, valitse Näytä MacReviver ikoni Menu Bar.
Pahoittelemme tästä ei ole apua. Mikä ongelma Onko sinulla?
Hienoa! Kiitos palautteesta.
Oliko tämä vastaus apua?
Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta