403 User Rate Limit Exceeded
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Voinko kokeilla InstallSafe ilmaiseksi?Can I try InstallSafe for free?

Joo! Voit ladata InstallSafen ilmaisen kokeiluversion täältä .

Ilmaisen kokeiluversion avulla voit tunnistaa asennetut selaimen työkalurivit ja poistaa yhden ilmaiseksi. Se valvoo myös tulevia ohjelmistojen asennuksia tietokoneellesi varmistaakseen, että muita sovelluksia ei ole asennettu tietämättä.

InstallSafe-ohjelman täydellinen, rekisteröity versio antaa sinun poistaa kaikki selaimen työkalurivit ja poistaa suoraan kaikki ohjelmistot, joita et halunnut asentaa tietokoneellesi. Sinun on ostettava InstallSafe-lisenssikoodi täydellistä ja rajoittamatonta toimintaa varten.