Miten voin ladata ja asentaa InstallSafe?How do I download and install InstallSafe?

InstallSafen asentaminen tietokoneeseen on helppoa!

• Lataa InstallSafe napsauttamalla tätä
  • Kun latausohjelma tulee näyttöön, valitse Tallenna ” InstallSafeSetup.exe ” tietokoneellasi
  • Kun lataus on valmis, valitse Käynnistä tai kaksoisnapsauta tietokoneesi ”InstallSafeSetup.exe” -tiedostoa käynnistääksesi asennuksen
  • Suorita asennusprosessi noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita
  • Kun asennus on valmis, InstallSafe käynnistyy automaattisesti tietokoneellasi. Suorita ensimmäinen työkalurivi ja mahdollisesti ei-toivottu tuotekuvaus noudattamalla ohjeita.