Kuinka aktivoin tai rekisteröidy InstallSafe?How do I activate or register InstallSafe?

Aktivointi tai rekisteröitymättä kopion InstallSafe on helppoa! Tässä on mitä sinun tarvitsee tehdä:

• Käynnistä InstallSafe tietokoneeseen.
  • Napsauta Register -painiketta alareunassa ohjelman näytön.
  • Uudessa ikkunassa, kopioi ja liitä lisenssin avain tekstinsyöttö kenttään (suosittelemme kopioimalla avain välttää kirjoitusvirheitä).
  • Napsauta Register painiketta loppuun registration.Once rekisteröitynyt, sinulla on täysi ja rajoittamaton pääsy kaikkiin edut InstallSafe.