Voinko kokeilla InstallSafe ilmaiseksi?Can I try InstallSafe for free?

Joo! Voit ladata ilmaisen, kokeiluversion InstallSafesta täältä . Ilmainen kokeiluversion avulla voit tunnistaa selaimen työkalurivit ja poistaa 1 ilmaiseksi. Se myös seuraa tietokoneesi tulevia ohjelmiston asennuksia sen varmistamiseksi, ettei muita sovelluksia asenneta ilman, että tiedät. Täydellinen, rekisteröity versio InstallSafeista poistaa kaikki selaimen työkalurivit ja poistaa suoraan ohjelmat, joita et halua asentaa tietokoneeseen. Sinun on hankittava InstallSafe-lisenssikoodi täydelle ja rajoittamattomalle toiminnallisuudelle.