Save 80ow
Boost YOUR PC with our best bundle deal ever
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Poistaa Windowsin Käynnistä-painiketta Windows 8Disable the Windows Start Button in Windows 8

Windows 8.1 käyttöön Käynnistä-painiketta takaisin Windows 8. Tämä joillekin on suuri lisäksi ja toisille se ei riittänyt. Oletuksena emme poista Windowsin Käynnistä-painiketta, kun asennat Start Menu Reviver. Mutta jos haluat poistaa sen se on hyvin yksinkertainen tehdä. Toimi näin:

Video Transcript:

Hei, Mark täällä ReviverSoft. Tänään aion opettaa sinulle, miten poistaa Windows 8 Käynnistä-painiketta, kun käytät alku, teidän Reviver2. Nyt jätämme Windows 8 Käynnistä-painiketta työskentelee oletuksena, koska haluamme auttaa ihmisiä vielä saada aloitusikkunaan tee sitä miten he käyttävät tekevät, jos he haluavat. Jotkut ihmiset ovat valittaneet, että se on vähän ärsyttävää, koska jos siirrät hiiren alas nurkkaan täällä, se todella peittää alkua varten Reviver painiketta.

Joka voi olla hieman turhauttavaa, joskus vahingossa saanut hieman liian pitkälle ohi juttuja Reviver painiketta. Se on erittäin helppo poistaa, niin teet tämä on avaat Käynnistä-valikosta reviver, klikkaat asetukset-kuvaketta ja valitse sitten Käynnistä-valikon asetuksista. Sitten on tämä vaihtoehtoja tässä, että sanoo piilota aloitusnäyttö nurkassa osuma, se on valittu, valitse tallenna. Sitten voila Käynnistä-painiketta ei enää näy, kun siirrät kursoria alas alakulmaan. Jos haluat kääntää sen takaisin päälle, sinun tarvitsee vain seurata näitä vaiheita päinvastaisessa.

Toivottavasti oli apua, jos sinulla on kommentteja tai kysymyksiä jätä ne kommentit alla. Kiitos pojat.

Was this post helpful?
Yes
No

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta PC:n suorituskyky - Vapaa.

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta

PC:n suorituskyky - Vapaa.

Asenna Driver Reviver


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta