Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Muuta Start Button tyyli Start Menu Reviver 2Change the Start Button style in Start Menu Reviver 2

Haluatko muuttaa Käynnistä-painiketta tyyliin Start Menu Reviver? Hyvä uutinen on, että sinulla on yli 10, joista valita. Tässä on, miten muuttaa sitä.

Video Transcript:

Hei kaverit, Mark täällä ReviverSoft. Tänään aion opettaa sinulle, miten muuttaa Start Menu Reviver aloittaa painiketta. Juuri nyt tämä oletus Käynnistä-painiketta, voit käyttää Käynnistä-valikon Reviver, käytämme sitä, koska se on ainutlaatuinen. Heti ihmiset tietävät, että tämä on Start Menu Reviver. Jos haluat muuttaa sitä, se on melko helppo tehdä. Jos voit klikkaa painiketta Avaa Käynnistä-valikosta Reviver, meidän täytyy valita asetukset, ja Käynnistä-valikon asetukset ja sitten mennä Käynnistä-valikko.

Sitten on vaihtoehto täällä, että sanovat Käynnistä-painiketta tyyliin. Voit nähdä tämän on tyyli numero 11, mutta on 10 muita tyylejä täällä, jotka kaikki voit käyttää. Jos haluat valita, että sellaista perinteistä tyyliä, joka on kai Windows haluat, voit valita, että yksi ja vain tallentaa vaihtoehto siellä. Tuolla näet, että vaihtoehto on muuttunut painiketta.

Voit valita toisenlainen, jos haluat, mene takaisin Käynnistä-valikosta Asetukset ja sitten sanoa valitse Käynnistä numero yksi, ja sitten siellä mennään, nyt muuttuu taas. Niillä kaikilla on eri hover tilassa. Kun siirrät hiiren niiden päälle, ne muuttavat väriä tai ne ovat vuorovaikutuksessa hiirellä, mutta oikeastaan ​​voit valita yhden mistä tahansa 11 tyylejä, että meillä on siellä. Jos haluat nähdä lisää tyylejä, jätä kommentti alla, me rakastamme palautetta ja haluamme kokeilla parantaminen tuote, jos ihmiset ajattelevat, on olemassa tapoja, joilla voimme parantaa muuttamalla suunnittelun ja uusi ominaisuus.

Toivottavasti näemme tulevaisuudessa video, ja kiitos käyttämällä Start Menu Reviver.

Was this post helpful?
Yes
NoEtkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

tuotteemme
Katso kaikki tuotteet →

Kehitämme tuotteita, jotka auttavat korjaus, optimoida tietokoneen ja ylläpitää sitä sinulle

Driver Reviver
Palauttaa maksimaalista suorituskykyä ja toimintoja tietokoneen laitteistoa.
Registry Reviver
Palauttaa maksimaalista tehokkuutta ja toimivuutta tietokoneen Windows Registry.
Security Reviver
Nopeasti ja turvallisesti poistaa turvallisuusuhkia, jotta ne eivät toistuisi ja pitää tietokoneesi suojattu.
tilata uutiskirjeen

Saat ilmaisia ​​vinkkejä ja neuvoja miten
korjata, ylläpitää ja optimoida tietokoneen

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuttaa