Valitse oikea Hardware ostaessaan uuden tietokoneenPick the right Hardware when Buying a new PC


Miten CPU, RAM, grafiikkaa, ja kiintolevy ovat tärkeitä, kun ostaa uuden tietokoneen tai parantaa olemassa olevaa ja miksi se riippuu siitä, mitä käyttää tietokonetta

Kuvitus: Gordon McAlpin

On olemassa neljä tärkeimmät osat tietokoneeseen, ja on neljä asiaa, useimmat ihmiset käyttävät uutta PC. Se tekee kuusitoista yhdistelmiä, joten olemme luoneet tämän kätevän kaavio. Olipa haluat käyttää tietokonetta varten Web, pelaamista, toimisto- sovellukset tai musiikki sovelluksia, eri osien tietokoneen tulee enemmän tai vähemmän tärkeitä. Seurata yhdessä kaavion kun puhumme!

joitakin määritelmiä

prosessori

Keskusyksikön tai CPU on aivot tietokoneen. Se koostuu yhdestä tai useammasta ytimet (yleensä kaksi tai neljä), jotka kykenevät tekemään asioita, tai suorittaa useampi kuin yksi prosessi samaan aikaan. Parempi prosessorit ovat nopeampia ja niillä on enemmän sydämiä, mutta ovat myös kalliimpia.

RAM

Hakumuisti, RAM, tai vain muisti, viittaa pelimerkit tietokoneessa että väliaikaisesti tallentamaan tiedot lennossa. Mitä enemmän RAM-muistia, parempi, joten se on lähes aina oikea valinta max pois RAM, ja tällainen päivitys on edullinen ja suhteellisen helppo suorittaa.

GRAPHICS

PC: n grafiikka on joko integroitu emolevyn (emolevy) tietokoneen, tai ohjataan kortti, joka liitetään tähän emolevyyn. Yleensä kortti-pohjainen grafiikka ovat vahvempia, nopeampia ja paremmin kuin integroitu näytönohjain.

KOVALEVY

Oikeammin kutsutaan massamuisti, joka kattaa molemmat kiintolevyt (jossa levyn tai vati, joka sisältää tiedot) ja puolijohdeasemille (joka tallentaa tietoja pelimerkkejä, samanlainen muistin), massamuisti on, jos kaikki jutut asuu, musiikista, elokuvia, Windows teidän perhekuvia. Vaikka ulkomailla luonnonkatastrofit ovat tilapäisesti piikki hinnat, massamuisti on edelleen erittäin edullinen. Paljon on hyvä, koska voit täyttää sen nopeasti.

Tietokoneen pääasiallinen käyttötarkoitus

VERKKO

Jos ensisijaisesti käyttää tietokonetta web surfing, kuten Flash-pohjaisia ​​pelejä, Google Docs, web sähköposti ja Pandora musiikkia, sitten kaksiytiminen tai parempi suoritin on. Sinun kannattaa niin paljon muistia kuin voit kuljettaa, kuten Flash-pohjaisia ​​sivustoja syövät käytettävissä olevan muistin. Keskimäärin grafiikka saavat hieno, kuten web pelit ovat yksinkertaisia ​​puolella. Ja et tarvitse suurta kovalevy ollenkaan, koska lähes kaikki on tallennetaan pilveen.

GAMING

Jos pelaa uusin ja suurin pelejä, sinun kannattaa neliytiminen prosessori, paljon muistia (ja 64-bittinen Windows kiertää RAM rajoitus 32-bittinen Windows), hyvä näytönohjain ja iso kova ajaa. Pelit vievät tilaa. Nyt, jos pelaat retro pelejä tai jopa peli tehty kolme tai neljä vuotta sitten, niin et tarvitse uusin mitään näistä asioista.

OFFICE SOVELLUKSET

Microsoft Office tai sen kilpailijat eivät vaadi paljon tapa PC-tekniikka, ellei teet hullu 3D-grafiikkaa tai massiivinen taulukoita. Muutaman sadan dollarin PC hallinnoi tehtävään hienosti. Muista, että Microsoft Office maksaa, ja ilmainen Google Docs voisi tehdä työtä hienosti.

musiikkisovelluksia

Jos käytät erillisenä musiikkisovellus kuten Spotify tai iTunes, se voi käyttää jopa kohtuuttoman paljon CPU ja RAM, koska ne eivät ole kovin tehokkaita sovelluksia. Siksi kaksiytiminen suoritin, jossa on vähintään 3 gigatavua RAM-muistia on tärkeää. Spotify toistaa musiikkia verkkopalvelusta, niin iso kovalevy ei ole välttämätöntä. iTunes toistaa MP3-tiedostoja ja jos sinulla on laaja kokoelma, sinun tallennustilaa. Kumpikaan sovellus tarvitsee paljon tapa grafiikan, kuten ääni on asia. Puhuminen äänen, useimpien tietokoneiden on sisäänrakennettu ääniominaisuudet, joka pystyy käsittelemään viiden kaiuttimen stereot helposti.

Nyt kun tiedät mitä kukin osa tietokoneeseen tekee, ja sinulla on se mielessäsi mitä aiot käyttää, että PC, voit olla paremmin tietoa seuraavan kerran ostaa uuden tai päivittää!

Suosittelemia ReviverSoft

Registry Reviver löytää ja korjata ongelmia, ja palauttaa optimaalisen tietokoneen suorituskykyä nopeasti, helposti ja turvallisesti.

lataa nyt
  • Flint IT

    This chart is really useful and handy, thanks. We often find that people have little idea of what the CPU, RAM and Hard Drive really do and it can mean they buy top end, high spec computers which are way above their needs. Hopefully the great information you’ve provided here can help save people money and get the PC which is best for them.

  • Thanks, Flint!

Ottaa
PC Ongelmia?

Ottaa ilmaiseksi
Windowsin rekisterin scan
löytää virheitä, jotka voivat
aiheuttaa tietokoneen ongelmat.


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

tuotteemme
Katso kaikki tuotteet →

Kehitämme tuotteita, jotka auttavat korjaus, optimoida tietokoneen ja ylläpitää sitä sinulle

Driver Reviver
Palauttaa maksimaalista suorituskykyä ja toimintoja tietokoneen laitteistoa.
Registry Reviver
Palauttaa maksimaalista tehokkuutta ja toimivuutta tietokoneen Windows Registry.
Security Reviver
Nopeasti ja turvallisesti poistaa turvallisuusuhkia, jotta ne eivät toistuisi ja pitää tietokoneesi suojattu.
tilata uutiskirjeen

Saat ilmaisia ​​vinkkejä ja neuvoja miten
korjata, ylläpitää ja optimoida tietokoneen

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan ...
Kopioi editor
or Peruuttaa