Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Optimoida kannettavan tietokoneen akun kanssa Akku OptimizerOptimize Laptop Battery Life with Battery Optimizer

Tiimi ReviverSoft on innoissaan ilmoittaa käynnistää uusi tuote nimeltä Battery Optimizer .

Battery Optimizer on uusi sovellus, joka on suunniteltu auttamaan kannettavan omistajia optimoida kannettavan tietokoneen akun tarjoamalla palautetta siitä, mitä laptop on käyttäjä voi poistaa ja kuinka paljon ylimääräistä akun voidaan saada tekemällä niin.

Nykyään niin monet ihmiset ovat valinneet kannettavan yli työpöydälle takia liikkuvuutta ja vapautta, joka voidaan saavuttaa kannettavan. Takana ovat ne ajat, jossa kannettavat tietokoneet ovat merkittävästi alimitoitettu verrattuna työpöytiä. Mutta ei väliä kuinka voimakas kannettavan tietokoneen on, se on vain hyvä, kun akku kestää! Battery Optimizer on täällä auttamassa! Alla on luettelo vain joitakin hienoja ominaisuuksia.

Hanki lisää Battery Life!

Ensimmäinen vaihe on suorittaa akun diagnostinen. Aikana diagnostinen Battery Optimizer analysoi kaikki laitteet, joita et kannettava tietokone on, että vaikuttavat akun kulutus ja määrittää, kuinka paljon valtaa he kuluttavat. Tämä prosessi voi kestää pari kymmeniä minuutteja riippuen siitä, kuinka monet laitteet kannettava tietokone on.

Suorittamisen jälkeen diagnostinen sinulle esitetään arvioidun akun kanssa nykyiset asetukset ja olet myös esitetty potentiaaliset akun jos olet suorittaa kaikki optimoinnit että Battery Optimizer suosittelee.

Potentiaalisia voitto akun käyttöikä riippuu laitteista tällä hetkellä on asennettu kannettavan tietokoneen ja miten hyvin optimoitu asetuksia että laitteisto on. Jos esimerkiksi olet WiFi, Bluetooth, infrapuna, ja plug in hiiri kannettavan tietokoneen ja sinulla on ne kaikki päällä sitten mahdollisuuden lisätä akun voidaan lopettaa suuria.

Kun olet ajaa diagnostisten ja nähnyt tuloksia voit sitten klikkaa “Optimoi akun käyttöaika”. Tämä vie ikkunan, jossa näkyy kaikki laitteet, jotka vaikuttavat kannettavan tietokoneen akun ja sinulle sanotaan, kuinka paljon aikaa voit säästää akun kestoa kääntämällä kunkin yksittäisen laitteen päältä. Tämä voi tulla erittäin hyödyllinen. Sano olet kirjastossa ja yrität lopeta paperia, kun olet roll mutta akku on kuolemaisillaan! Yksinkertainen! Avaa Battery Optimizer ja voit nähdä, että voit saada ylimääräinen 15 minuuttia kääntämällä on WiFi ja 10 minuutilla poistamalla Bluetooth, mutta sinun täytyy internet pitää tutkia työsi niin tiedät, että kääntää teistä Bluetooth on paras valinta saada että ylimääräinen vähän elämää kannettavan tietokoneen.

Tarkkaile You Paristojen käyttö:

Akku Optimizer ei vain näyttää tapoja optimoida akunkesto pisimmän, se myös antaa sinulle mahdollisuuden seurata akun käyttö ajan mittaan.

Yllä oleva näyttö on Battery Optimizer ainutlaatuinen seuranta ominaisuus. Punainen viiva näyttää akun kulutus Milli-Watts ajan ja harmaa viiva näyttää kannettavan tietokoneen akun latauksen ajan. Tämä on erittäin hyödyllistä, jos olet juuri aloittanut aloittanut käynnissä sovellus tai juuri säätää joitakin asetuksia tietokoneen ja haluat nähdä, miten ne vaikuttavat akun käyttö.

Luo profiili:

Yksi parhaista ominaisuuksista Battery Optimizer on profiilit ominaisuus. Ymmärrämme, että haluat käyttää tietokonetta eri tavalla eri tilanteissa. Esimerkiksi bussissa et välitä internetin tai bluetooth tai plug in hiiri, jotta voit luoda “Ajaminen Bus” profiili, joka automaattisesti sammuttaa kaikki ominaisuudet et tarvitse. Toisaalta, kun on tietokonetta kotona, kytketty pöydällä voit kaiken päällä, jotta voit luoda profiilin, joka.

Set Up Hälytykset:

Toinen hyvä ominaisuus Battery Optimizer on THA kyky luoda akun käyttö hälytyksiä. Voit joko ilmoituksen, kun akun laskee alle itse määrätyn minuuttia tai kun akun käyttö kasvaa tietyllä prosentilla. Tämä on erittäin hyödyllinen ihmisille, jotka haluavat muokata hälytyksiä he saavat heidän akun käyttö sen sijaan vain saada varoituksen, kun akku on kuolemaisillaan.

No toivottavasti pidät Battery Optimizer! Se vallankumouksellinen uusi tuote, joka on ensimmäinen laatuaan ja odotamme kuulemaan, mitä mieltä olet siitä!

Lataa Battery Optimizer Täällä
Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

tuotteemme
Katso kaikki tuotteet →

Kehitämme tuotteita, jotka auttavat korjaus, optimoida tietokoneen ja ylläpitää sitä sinulle

Driver Reviver
Palauttaa maksimaalista suorituskykyä ja toimintoja tietokoneen laitteistoa.
Registry Reviver
Palauttaa maksimaalista tehokkuutta ja toimivuutta tietokoneen Windows Registry.
Security Reviver
Nopeasti ja turvallisesti poistaa turvallisuusuhkia, jotta ne eivät toistuisi ja pitää tietokoneesi suojattu.
tilata uutiskirjeen

Saat ilmaisia ​​vinkkejä ja neuvoja miten
korjata, ylläpitää ja optimoida tietokoneen

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuttaa