Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

Optimaliser Laptop Batterilevetid med Battery OptimizerOptimize Laptop Battery Life with Battery Optimizer

Teamet på ReviverSoft er veldig glade for å kunngjøre lanseringen av et helt nytt produkt som kalles Battery Optimizer .

Battery Optimizer er et helt nytt program som er utviklet for å hjelpe laptop eiere optimalisere laptop batterilevetid ved å tilby tilbakemeldinger på det bærbare har en bruker kan deaktivere og hvor mye ekstra batterilevetid kan oppnås ved å gjøre det.

I disse dager så mange mennesker velger for en laptop over en stasjonær på grunn av mobilitet og frihet som kan oppnås med en bærbar datamaskin. Borte er de dagene hvor bærbare datamaskiner er betydelig underpowered i forhold til stasjonære. Men uansett hvor kraftig den bærbare datamaskinen er, er det bare bra, mens batteriet varer! Battery Optimizer er her for å hjelpe! Nedenfor gjengis bare noen av de kule funksjoner.

Få mer batterilevetid!

Ditt første skritt er å kjøre et batteri diagnostisk. Under den diagnostiske Battery Optimizer analyserer alle enhetene du laptop har som har en effekt på batteriforbruk og bestemmer hvor mye strøm de forbruker. Denne prosessen kan ta mellom et par titalls minutter, avhengig av hvor mange enheter som bærbare datamaskinen har.

Etter å ha kjørt en diagnose blir du presentert med anslått batterilevetid med gjeldende innstillinger, og du er også vist potensialet batterilevetid hvis du er å fullføre alle optimaliseringer som Battery Optimizer anbefaler.

Din potensiell gevinst i batterilevetid vil avhenge av hva slags maskinvare du har installert for bærbar PC og hvor godt optimalisert innstillingene for at maskinvaren er. For eksempel, hvis du har WIFI, Bluetooth, infrarød, og en plugg i mus på den bærbare datamaskinen, og du har dem alle slått på så din potensielle gevinst i batterilevetid kan slutte store.

Etter at du har kjørt de diagnostiske og sett resultatene kan du deretter klikker på “optimalisere batterilevetiden ‘. Dette vil ta deg til en skjerm hvor du vil bli vist alle enhetene som påvirker din bærbare batterilevetid, og du vil bli fortalt hvor mye tid du kan spare på batteriets levetid ved å slå den enkelte enheten. Dette kan komme i svært nyttig. Si at du er i biblioteket, og du prøver å fullføre oppgaven din mens du er på en rull, men batteriet er i ferd med å dø! Enkel! Åpne Battery Optimizer, og du kan se at du kan få en ekstra 15 minutter ved å slå av WIFI og ekstra 10 minutter ved å deaktivere Bluetooth, men du trenger internett for å holde forske arbeidet ditt slik at du vet at du slår av dere Bluetooth er det beste valget for å få litt ekstra liv ut av den bærbare datamaskinen.

Monitor Du Battery Usage:

Battery Optimizer ikke bare viser deg måter å optimalisere batterilevetid for lengst, det gir deg også muligheten til å overvåke batteribruk over tid.

Skjermbildet ovenfor er Battery Optimizer unike overvåkingen. Den røde linjen viser deg din batteriforbruket i Milli-Watts over tid, og den grå linjen viser deg din bærbare batteriladningen over tid. Dette er svært nyttig hvis du nettopp har begynt begynt å kjøre et program eller har nettopp justert noen innstillinger på datamaskinen, og du vil se hvordan de påvirker batteribruk.

Opprett en profil:

En av de mest nyttige funksjonene i Battery Optimizer er profilene har. Vi forstår at du ønsker å bruke datamaskinen forskjellig i ulike situasjoner. For eksempel på en buss du ikke bryr deg om internett eller bluetooth eller en plugg i mus, slik at du kan opprette en “Riding The Bus” profil som automatisk slår av alle funksjoner du ikke trenger. På den annen side, når du har maskinen hjemme, koblet på pulten din vil du kanskje alt slått på slik at du kan opprette en profil for det.

Sette opp varsler:

En annen flott funksjon av Battery Optimizer er tha evne til å sette opp batteribruk varsler. Du kan enten bli varslet når batteriet faller under et selvbestemt minutter eller når du batteribruk øker med en viss prosentandel. Dette er svært nyttig for folk som ønsker å tilpasse varsler de får om sin batteribruk i stedet for bare å få en advarsel når du batteriet er i ferd med å dø.

Vel håper vi du liker Battery Optimizer! Det et revolusjonerende nytt produkt som er en første i sitt slag, og vi ser frem til å høre hva du synes om det!

Last ned Battery Optimizer her
Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

våre produkter
Se alle produkter →

Vi utvikler produkter som bidrar til reparasjon, optimalisere og vedlikeholde datamaskinen for deg

Driver Reviver
Gjenopprette maksimal ytelse og funksjonalitet til PC-ens maskinvare.
Registry Reviver
Gjenopprette maksimal effektivitet og effektivitet til PCen Windows Registry.
Security Reviver
Raskt og trygt fjerne sikkerhetstrusler, hindre dem fra repeterte og holde datamaskinen beskyttet.
abonnere på vårt nyhetsbrev

Motta gratis tips og råd hvordan
å reparere, vedlikeholde og optimalisere din PC

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt