Sommarrea!
Upp till 40 % rabatt

på Premium Suite-paketet och få dessutom Parallels Toolbox GRATIS!

Spara
40
%
Vi strävar efter att visa vår hemsida på så många språk som möjligt, dock är den här sidan för närvarande maskinöversatt med hjälp av Google Translate. stäng

En guide till DEVICE_QUEUE_NOT_BUSY Blåskärm felA Guide to the DEVICE_QUEUE_NOT_BUSY Blue Screen of Death Error

Känd som ett STOP-meddelande, är DEVICE_QUEUE_NOT_BUSY Blue Screen of Death Error ett sällsynt Windows-fel som vanligtvis händer när ett program som är oförenligt med systemet används. Automatiskt stängs datorn av för att förhindra mer dödlig dataförlust. Vanliga orsaker är följande: 1) en .dll-fil saknas eller är nyligen skadad, 2) datorns minnetilldelning är inkorrekt och 3) datorn bearbetar felaktiga data. Eventuellt tidigare sparat arbete eller data kommer omedelbart att gå vilse efter att felet har uppstått.

DEVICE_QUEUE_NOT_BUSY

Det finns många sätt att fixa DEVICE_QUEUE_NOT_BUSY-felet. För de som inte är datorkunniga är det enklaste sättet att lösa detta fel att göra det manuella uppdaterings sättet som ska återgå till den senaste framgångsrika starten. För att kunna göra det måste man starta om datorn och vänta tills den når BIOS-meddelandena. Tryck omedelbart på F8-tangenten efter att ha läst BIOS-meddelandet. Observera att om programvaran frågar dig att gå till BIOS-inställningen, har du tryckt på F8-tangenten tidigare. Efter att du har tryckt på F8-tangenten visas en svart skärm och du kan nu välja “Windows Advanced Options”. Därefter markera “Senast kända bra konfiguration” och tryck på Enter.

Ett annat manuellt sätt att lösa detta fel är att lägga till mer minne i operativsystemet. Försök avinstallera det senaste programmet installerat. Detta måste vara huvudorsaken till problemet. För att radera ett program, klicka på Start- knappen och gå till Kontrollpanelen. Klicka på Program och funktioner och avinstallera sedan den senaste, om inte minst prioriterad program.

När de två första processerna inte förvärvade de önskade resultaten, gör det mer komplexa manuella uppdaterings sättet genom att öppna datorn och logga in som datoradministratör. Klicka på Start- knappen, sedan Alla program och gå till Systemverktyg och välj Systemåterställning . Efteråt klickar du på Återställ min dator till en tidigare tid- knapp och du kan nu välja den nya huvudinstallationen. Starta om datorn efter processen.

Människor med mer avancerad datorkunskap har å andra sidan ett annat alternativ när de fixar problemet DEVICE_QUEUE_NOT_BUSY. Det automatiska sättet bör endast utföras när det manuella sättet misslyckades. Starta processen med att ladda ner programvaran för drivrutiner från tillverkaren. Skanna efter virus och installera det. Följ anvisningarna från mjukvaran. Starta om datorn efter avslutad process.

Was this post helpful?
Yes
NoHittade du inte svaret?
Ställ en fråga till vår community av experter från hela världen och få svar på ingen tid alls.

våra produkter
Se alla produkter →

Vi utvecklar produkter som hjälper reparera, optimera och underhålla din dator för dig

Driver Reviver
Återställa maximal prestanda och funktionalitet till din dators hårdvara.
Registry Reviver
Återställ maximal effektivitet och grad av datorns Windows-registret.
Security Reviver
Snabbt och säkert ta bort säkerhetshot, hindra dem från att upprepas och skydda din dator.
prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få gratis tips och råd om hur
att reparera, underhålla och optimera din dator

Redigera översättning
Maskinöversättning (Google):
Laddar...
Kopiera till redaktören
or Avbryt