Vi strävar efter att visa vår hemsida på så många språk som möjligt, dock är den här sidan för närvarande maskinöversatt med hjälp av Google Translate. stäng

En guide till CREATE_DELETE_LOCK_NOT_LOCKED Blåskärm felA Guide to the CREATE_DELETE_LOCK_NOT_LOCKED Blue Screen of Death Error

Fönstret CREATE_DELETE_LOCK_NOT_LOCKED BSOD (Blue Screen of Death) kan uppstå under initialiseringsprocessen för Windows Vista, XP och 2000, och Windows 7 och 8. Denna fel visas vanligtvis när ett problem har uppstått när du laddar en drivrutin. Det betyder att en förare saknas, är skadad eller är oförenlig med operativsystemet. Detta fel resulterar i automatisk avstängning av datorn för att förhindra skador och eventuella förluster av olagrade data.

Detta BSOD-fel uppstår oftast på grund av problem med nyinstallerade hårdvaru- och drivrutiner.

Detta BSOD-fel är också känt som CREATE_DELETE_LOCK_NOT_LOCKED och “STOP 0x00000014”. Vissa användare av Windows har rapporterat det här felet, vilket normalt visas på skärmen under systemets initialisering.

Du kan lösa BSOD-felet “CREATE DELETE LOCK NOT LOCKED” genom att starta om och kontrollera Microsoft Hardware Compatibility List för att verifiera att nyligen installerade drivrutiner och maskinvara är kompatibla med den version av operativsystemet du använder. Du måste ta bort och ersätta enheter och drivrutiner som inte är kompatibla med operativsystemet.

Du kan också lösa detta BSOD-fel genom att kontrollera om du använder de senaste drivrutinerna, som du kan verifiera från tillverkarens officiella nedladdningssida. För video- och chipsetdrivrutiner kan du hämta lämpliga och uppdaterade versioner från nedladdningswebbplatser för AMD, ATI, Intel och Nvidia. Alternativt kan du snabbt och enkelt uppdatera dina drivrutiner med Driver Reviver .

Installera de senaste programuppdateringarna kan också hjälpa till med att lösa detta fel. För att installera uppdateringar manuellt, öppna Internet Explorer (IE), klicka på Säkerhet och Windows Update och följ sedan anvisningarna och anvisningarna som visas på skärmen. När du använder IE 7 eller dess äldre versioner, öppna webbläsaren, klicka på Verktyg och sedan Windows Update. Du bör installera både kritiska och icke-kritiska programuppdateringar.

Was this post helpful?
Yes
NoHittade du inte svaret?
Ställ en fråga till vår community av experter från hela världen och få svar på ingen tid alls.

våra produkter
Se alla produkter →

Vi utvecklar produkter som hjälper reparera, optimera och underhålla din dator för dig

Driver Reviver
Återställa maximal prestanda och funktionalitet till din dators hårdvara.
Registry Reviver
Återställ maximal effektivitet och grad av datorns Windows-registret.
Security Reviver
Snabbt och säkert ta bort säkerhetshot, hindra dem från att upprepas och skydda din dator.
prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få gratis tips och råd om hur
att reparera, underhålla och optimera din dator

Redigera översättning
Maskinöversättning (Google):
Laddar...
Kopiera till redaktören
or Avbryt