Save 80ow
Boost YOUR PC with our best bundle deal ever
Vi strävar efter att visa vår hemsida på så många språk som möjligt, dock är den här sidan för närvarande maskinöversatt med hjälp av Google Translate. stäng

Ändra Start-menyn Utseende i Startmenyn Reviver 2Changing the Start Menu Appearance in Start Menu Reviver 2

Det finns många alternativ för att konfigurera hur Startmenyn Reviver 2 ser ut. Det kan vara överväldigande till en början, men vi hoppas att den här videon förklarar de alternativ du har för att konfigurera allt.

Video Avskrift:

Hej killar, Mark här från ReviverSoft. Idag ska jag visa er några mer avancerade funktioner som hjälper dig att verkligen förändra sättet Start Menu Reviver 2 ser ut. Nu, standardinstallationen av Start-menyn Reviver ser ut ungefär så här. Du ser att vi har några tomma brickor, vi har några förkonfigurerade plattor baserade på vissa saker som är installerade på datorn, och vi har en mörk grå stil charm bar här, och vi använder en blå färg som vår accentfärg eller temafärg. Vad jag menar med det är att du kan se att bakgrundsfärgen som standard är blå för våra plattor, och vi har också en blå färg här kring våra “Alla Apps” och våra “Startskärm” ikoner. Vi har blå runt din användarprofilbild, och vi har blå sökknappen. Vi använder också blått som vår hover textfärg också.

Om du vill ändra det temat färg, allt du behöver göra är att gå till inställningsområdet och välj “Startmenyinställningar” och välj sedan “Utseende”. Du ser här att det finns ett alternativ för temafärg. Du kan välja från några förvalda färger som vi har valt. Du har fått det här red-ish rosa-ish färg här, du väljer den och du öppnar produkten igen, ser du att dessa färger har förändrats. Du kan också välja vilken mängd färger som du önskar. Om du klickar på den här “Ändra” alternativet, kommer du att se en bit av en palett väljare som ger dig ännu fler alternativ. Om du vill gå ett steg längre, kan du välja “Fler färger” och det finns ett fullt spektrum av regnbågen här att välja mellan. Du kan ha vilken färg som helst kan tänka sig, och använda den som din temafärg. Jag kommer inte få för mycket i det, det är ganska avancerad, men om du känner till en färg som du önskar att du kan välja den nyans mättnad, och olika färgegenskaper för den färgen. Det är ganska lätt att göra från den skärmen.

Det andra alternativet du har här är att välja ett tema stil. Vi har “dag” och “natt”, och Dag betyder bara att det är en lättare stil tema som är det vi använder som standard, och Night är en mörkare stil tema. Om jag skulle välja Night istället för dag och spara det, nästa gång du öppnar startmenyn så ser du att vi har bytt vad vi gjorde tidigare. Innan vi använde en ljus färg bakom kakel, och använde en mörk färg på charm området, så det är bara bytte denna uppfattning. Det är ganska lätt att ändra på det igen om du vill, det beror på dina personliga preferenser på vad du vill använda det. Om du går tillbaka till dagen där. Den andra saken som du kan välja, kan du faktiskt ändra färgen på navigeringsfältet eller charm fältet. Som standard det är med hjälp av vad du har valt i dag eller natt tema, men du kan också ändra den för att även använda din temafärg. Om jag skulle välja den här och spara den, ser du att charm bar eller navigeringsfält har ändrats till samma färg som ditt tema färg.

Det andra alternativet du har att förändras också, jag ska ändra detta tillbaka bara för mörkt för att jag inte vill ha mina som för mycket rött och rosa på min startmeny. Det sista alternativet du har att förändra är dina navigeringsknapparna. Du kan antingen få dem ut att bli samma som din dag eller natt tema stil, eller samma som ditt tema färg. Om jag skulle ändra det till mitt tema färg och spara den, så ser du att de ikoner som är i min navigationsfältet eller charm bar har ändrats för att vara samma som mitt tema färg. En hel del anpassning som är tillgängliga där, kan du gå in så mycket pedantisk när du kommer på den färg som du använder. Du kan ställa in denna i ett antal olika sätt. Vi tycker om att ge människor möjlighet till en hel del anpassning med sin startmenyn, och verkligen göra det personligt för dem. Vi hoppas att du tycker om att spela med det här och verkligen ändra din stil, vilket gör det att se ut men du vill få det att se.

Om du har några frågor eller kommentarer om detta, vill vi gärna få feedback från dig. Bara lämna en kommentar nedan, eller kommentera oss via vår hemsida. Tack för att titta på, och tack för att vara en startmeny Reviver användare.

Was this post helpful?
Yes
No

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre PC-prestanda - Fri.

Fri Uppdateringar av drivrutiner

Uppdatera dina drivrutiner på mindre än 2 minuter för att njuta bättre

PC-prestanda - Fri.

Installera Driver Reviver


Hittade du inte svaret?
Ställ en fråga till vår community av experter från hela världen och få svar på ingen tid alls.

Fäst det på Pinterest

Redigera översättning
Maskinöversättning (Google):
Laddar...
Kopiera till redaktören
or Avbryt