Sommarrea!
Upp till 40% rabatt

på Premium Suite-paketet plus få Parallels Toolbox FRI!

Spara
40
%
Vi strävar efter att visa vår hemsida på så många språk som möjligt, dock är den här sidan för närvarande maskinöversatt med hjälp av Google Translate. stäng

Top 5 saker att veta om Driver ReviverTop 5 Things to Know about Driver Reviver

När du har köpt Driver Reviver gör det ett fantastiskt jobb med att skanna din dator och uppdatera alla drivrutiner. Men det är inte allt som vår produkt erbjuder. Vi vill visa dig en kort topp 5-lista över vad du behöver veta om Driver Reviver.

1. Säkerhetskopiering av systemdrivrutin

Klicka på säkerhetskopieringsikonen (dubbel pil) . Klicka sedan på Starta säkerhetskopia för att säkerhetskopiera din dators hela drivrutinspaket. Detta är användbart för att köras först, om något händer under drivrutinsuppdateringsprocessen. Du kan säkerhetskopiera alla drivrutiner eller bara specifika.

2. Återställ systemdrivrutin

Klicka på säkerhetskopieringsikonen (dubbel pil) . Klicka sedan på Start Återställ . Detta kommer att återställa några eller alla dina säkerhetskopierade drivrutiner från den säkerhetskopia du skapade tidigare.

3. Automatiska skanningar

Bestäm när Driver Reviver ska köras.

Klicka ikonen Alternativ (växel). Klicka på fliken Allmänt . Under Allmänna inställningar kan du ställa in automatiska genomsökningar varje gång Driver Reviver startas eller besluta att starta den manuellt (som är standard.) Du kan också välja om Driver Reviver körs när du startar din dator. Detta alternativ är aktiverat som standard.

4. Planera skanningar

Välj hur ofta du vill köra skanningar.

Klicka ikonen Alternativ (växel). Klicka på fliken Allmänna inställningar . Under Schemainställningar väljer du om du vill köra den schemalagda skanningen en gång, varje dag, varje vecka, eller inte alls. Välj sedan ett datum och tid eller en veckodag och klicka sedan på Använd för att ställa in din schemalagda skanning.

5. Undantag från förare

Tyvärr kan vissa drivrutiner orsaka problem när de uppdateras. Även om det är sällsynt kan vissa uppdateringar skapa inkompatibiliteter med ditt system.

Du kan utesluta drivrutiner som inte bör uppdateras från framtida skanningar genom att lägga till dem i listan för uteslutning av förare .

Gå till Scan Resultat sida efter att ha avslutat en genomsökning drivrutin. Hitta oönskade uppdateringar i resultatlistan och högerklicka på var och en för att välja alternativet Lägg till drivrutiner till uteslutningslista . De kommer inte att uppdateras under din nästa schemalagda skanning.

Om du vill ta bort en drivrutin från listan med uteslutning går du till Inställningar och sedan Uteslutning av förare för att se listan över uteslutning av förare . Välj sedan drivrutinerna som du vill uppdatera och klicka på Ta bort objekt , eller, om du vill att alla ska uppdateras, klicka på Ta bort alla objekt. De kommer då att inkluderas i framtida skanningar.

Vi har fler tips för att förbättra och optimera din dator. Klicka här för att hantera dina prenumerationsalternativ och se till att du har registrerat dig för vårt nyhetsbrev om tips och tricks.

Tack igen!

ReviverSoft-teamet

Steve Horton

Was this post helpful?
Yes
NoHittade du inte svaret?
Ställ en fråga till vår community av experter från hela världen och få svar på ingen tid alls.

våra produkter
Se alla produkter →

Vi utvecklar produkter som hjälper reparera, optimera och underhålla din dator för dig

Driver Reviver
Återställa maximal prestanda och funktionalitet till din dators hårdvara.
Registry Reviver
Återställ maximal effektivitet och grad av datorns Windows-registret.
Security Reviver
Snabbt och säkert ta bort säkerhetshot, hindra dem från att upprepas och skydda din dator.
prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få gratis tips och råd om hur
att reparera, underhålla och optimera din dator

Redigera översättning
Maskinöversättning (Google):
Laddar...
Kopiera till redaktören
or Avbryt