Save 80ow
Boost YOUR PC with our best bundle deal ever
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

A Guide to DPC_WATCHDOG_TIMEOUT Blue Screen of Death feilA Guide to DPC_WATCHDOG_TIMEOUT Blue Screen of Death Error

DPC_WATCHDOG_TIMEOUT-feilen er også kjent som CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT-feilen med stoppkoden 0x0000102. Det skyldes vanligvis prosessoren når den har problemer med å samarbeide med kjernene og tråder. På en normal prosess venter kjernene på svar, men når denne spesielle feilen er til stede, kommer det ikke noe svar fra trådene. Det kan også skyldes driverfeil eller inkompatibilitet mellom programvaren.

DPC_WATCHDOG_TIMEOUT

Hvis problemet ikke ble oppstått før, kan enkle løsninger som å bruke Systemgjenoppretting og avinstallere nylig installerte applikasjoner. Hvis problemet er gjentatt, slår du på datamaskinen og starter den i sikker modus og oppdaterer hver driver til de nyeste versjonene. Det er også viktig å installere Windows Update og bruke det ofte for å unngå denne feilen i fremtiden. Hvis Windows Update allerede er installert i operativsystemet, fortsett umiddelbart med å fjerne skadede drivere og ødelagte programmer.

Hvis det er umulig å starte opp i sikker modus, går du direkte til systemet eller hovedkortprodusentens supportwebside. Siste versjoner av SATA- eller ACHI-drivere som er kompatible med operativsystemet som brukes, er tilgjengelige på nettstedet. Last ned også nyeste brikkesettdriverne. Etter å ha gjort disse oppgavene, kan du nå fortsette å rengjøre programvaren ved å først klikke på “Start” -knappen og gå til “Kjør.” Skriv SFC / SCANNOW i dialogboksen og vent til prosessen er ferdig. Vanligvis tar det opptil en time med behandlingstid for å eliminere feilen helt. Start datamaskinen på nytt.

Fjern en USB-lagringsenhet fra datamaskinen din og kontroller at harddisken er riktig festet. Brukeren bør også sørge for at harddisken og andre kabler er riktig tilkoblet. Etter å ha gjort dette, gå til BIOS-oppsettet på datamaskinen og finn innstillingen for ACHI i SATA-modus, og sett den så at den passer både ACHI og SATA.

En mye kompleks løsning kan gjøres hvis den enklere måten mislyktes. Brukeren må først åpne Windows MiniDump-mappen i Denne datamaskinen. Hvis en tillatelsesfeil er tilstede, deaktiver UAC og start datamaskinen på nytt. Neste er å laste ned og installere MiniToolbox. Denne programvaren vil hjelpe til med å identifisere feilene og feilene i programmene og programmene på datamaskinen. Når du mottar resultatene av feil og feil, sletter du de ødelagte filene og starter datamaskinen på nytt. Til slutt, skann etter virus.

I driveroppdateringsseksjonen av den opprinnelige løsningen på feilen ved hjelp av sikker modus, kan en enklere måte å oppdatere alle driverne gjøres ved å bruke en driver for alle oppdateringer og optimaliseringsprogrammer, for eksempel Driver Reviver.

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre PC-ytelse - Gratis.

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre

PC-ytelse - Gratis.

Installer Driver Reviver


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt