Våre mest populæreDatamaskinpakke på salg!
  • Optimaliser ytelsen på PC-en din
  • Beskytt dine private data
  • Forbedre sikkerheten på PC-en
Kun i dag - opptil 50% rabatt!
Spar
Opptil
50
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

En guide til CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT Blue Screen of Death feilA Guide to the CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT Blue Screen of Death Error

Feilmeldingen CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT BSOD (Blue Screen of Death) kan oppstå under initialiseringsprosessen for Windows Vista, XP og 2000, og Windows 7 og 8. Den vises i et flerprosessorsystem når en forventet klokkeavbrudd på en sekundær prosessor er forsinket eller når det tildelte tidsintervallet overskrides. Det resulterer i automatisk avstenging av datamaskinen for å forhindre skade og mulig tap av data fra ikke-lagret arbeid.

Denne feilen oppstår når prosessoren ikke reagerte riktig på forespørsler og avbrudd blir ikke behandlet til tiden. Det er vanligvis forårsaket av defekt maskinvare eller en feil i en enhetsdriver.

Denne BSOD-feilen er også kjent som CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT og “STOP 0x00000101”. Noen brukere av Windows har rapportert denne feilen, som vanligvis vises på skjermen under initialiseringen av systemet som:

56

For å løse CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT BSOD-feilen, kan du bruke et maskinvarediagnostiseringsprogram for å finne ut om en nylig installert enhet fungerer som den skal. Hvis du bruker Windows 7, kan du bruke maskinvarediagnostiske verktøy fra Windows ved å klikke på Start, Alle programmer, PC Hjelp og verktøy, og deretter velge Maskinvare Diagnostic Tools. Du må følge instruksjonene og instruksjonene som vises i dialogvinduet som vises på skjermen. Tester som utføres av dette verktøyet, vil fortelle deg om maskinvareprøven fungerer som den skal, eller hvis en enhet har feilet testen.

Hvis BSOD-feilen skyldes en feilkonfigurert enhet, kan du prøve å løse problemet ved å bruke Systemgjenoppretting for å gjenopprette til den siste kjente gode konfigurasjonen av PCen. Alternativt kan du også prøve å oppdatere datamaskindrivere for all maskinvare. Noen ganger kan en gammel driver påvirke hvordan et maskinvare fungerer sammen med datamaskinen. Du kan prøve å oppdatere driverne selv ved hjelp av en kombinasjon av Windows-oppdatering og researching nye drivere på maskinvareprodusentens nettsted, eller du kan brukerdriver Reviver for raskt og enkelt å oppdatere driverne for deg.

Was this post helpful?
Yes
NoFant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

våre produkter
Se alle produkter →

Vi utvikler produkter som bidrar til reparasjon, optimalisere og vedlikeholde datamaskinen for deg

Driver Reviver
Gjenopprette maksimal ytelse og funksjonalitet til PC-ens maskinvare.
Registry Reviver
Gjenopprette maksimal effektivitet og effektivitet til PCen Windows Registry.
Security Reviver
Raskt og trygt fjerne sikkerhetstrusler, hindre dem fra repeterte og holde datamaskinen beskyttet.
abonnere på vårt nyhetsbrev

Motta gratis tips og råd hvordan
å reparere, vedlikeholde og optimalisere din PC

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt