Våre mest populæreDatamaskinpakke på salg!
  • Optimaliser ytelsen på PC-en din
  • Beskytt dine private data
  • Forbedre sikkerheten på PC-en
Kun i dag - opptil 50% rabatt!
Spar
Opptil
50
%
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

En guide til CANCEL STATE I FERDIG IRP Blue Screen of Death feilA Guide to the CANCEL STATE IN COMPLETED IRP Blue Screen of Death Error

CANCEL_STATE_IN_COMPLETED_IRP BSOD-feilen (Blue Screen of Death) kan oppstå under initialiseringsprosessen for Windows Vista, XP og 2000, og Windows 7 og 8. Det oppstår når en driver har utført en feiloperasjon eller når det er konflikt mellom to enhetsdrivere inntraff. Feilen resulterer i automatisk avstenging av datamaskinen for å forhindre skade og mulig tap av data fra ikke-lagret arbeid.

Denne feilen oppstår når en IRP (I / O Request Packet) ble fullført normalt uten avbestilling, men en Avbryt-rutine ble kalt av en driver. BSOD resulterer når føreren som fullførte utførelsen av IRP forsøkte å avbryte den etter at IRP ble utført. Feilen oppstår også når to drivere forsøkte å få tilgang til samme IRP, noe som betyr at feiloperasjoner ble utført.

Denne BSOD-feilen er også kjent som “CANCEL_STATE_IN_COMPLETED_IRP” og “STOP 0x00000048”. Noen brukere av Windows har rapportert denne feilen, som vanligvis vises på skjermen under initialiseringen av systemet som:

AVBRYT STATEN I FULLET IRP

Du kan løse CANCEL_STATE_IN_COMPLETED_IRP BSOD-feilen ved å bruke den sist kjente gode konfigurasjonen, som er en gjenopprettingsfunksjon i alle versjoner av Windows. Det gjør det mulig for datamaskinen å gjenopprette fra funksjonsfeil ved å laste inn den siste arbeidsversjonen av operativsystemet. For å gjøre dette må du starte datamaskinen på nytt og deretter klikke F8 når tegnmodusmenyen som presenterer operativsystemvalgene vises på skjermen. Klikk på avanserte alternativer-menyen, bruk piltastene til å markere sist kjente gode konfigurasjon, og trykk deretter på Enter.

Når den sist kjente gode konfigurasjonen er installert, må du starte datamaskinen i en sikker modus, og deretter fjerne den nylig installerte driveren eller programmet som har forårsaket feilen. Du kan få tilgang til sikker modus fra oppstartsinnstillingene i Windows 8 eller fra avanserte oppstartsalternativer for tidligere versjoner av Windows.

Alternativt kan du bruke Driver Reviver til å oppdatere datamaskinens drivere. Hvis en utdatert driver er årsaken til problemet, vil dette løse problemet.

Du kan også løse BSOD-feilen ved å installere de nyeste driverne for brikkesett og skjermkort. Du kan gjøre dette ved å besøke offisielle nedlastingsnettsteder for Nvidia, Intel, AMD og ATI, og laste ned den aktuelle og nyeste versjonen av den defekte enhetsdriveren.

Was this post helpful?
Yes
NoFant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

våre produkter
Se alle produkter →

Vi utvikler produkter som bidrar til reparasjon, optimalisere og vedlikeholde datamaskinen for deg

Driver Reviver
Gjenopprette maksimal ytelse og funksjonalitet til PC-ens maskinvare.
Registry Reviver
Gjenopprette maksimal effektivitet og effektivitet til PCen Windows Registry.
Security Reviver
Raskt og trygt fjerne sikkerhetstrusler, hindre dem fra repeterte og holde datamaskinen beskyttet.
abonnere på vårt nyhetsbrev

Motta gratis tips og råd hvordan
å reparere, vedlikeholde og optimalisere din PC

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt