Save 80ow
Boost YOUR PC with our best bundle deal ever
Vi bestrever å lokalisere nettsiden vår på så mange språk som mulig, men denne siden er for tiden oversatt med Google Translate. Lukk

Forskjeller mellom Windows 7 og Windows 8Differences Between Windows 7 and Windows 8

Med hensyn til operativsystemhastighet og eldre programkompatibilitet, tilbyr Windows 7 og Windows 8 ikke veldig drastiske endringer i forhold til hverandre sammenlignet med tidligere sprang mellom versjoner av Windows. Endringene i det ytre laget av operativsystemet fra 7 til 8 kan være ganske drastiske, skjønt, og det kan ikke være den rette veien for alle.

Les videre for å finne ut.

Differences Between Windows
Windows 7, utgitt i 2009.

Differences Between Windows
Windows 8, utgitt i 2012.

Hva er forskjellene mellom Windows 7 og 8?

Den første og mest åpenbare forskjellen mellom de to operativsystemene er Start-menyen. I tradisjonelle versjoner av Windows ble Start-menyen åpnet ved å klikke på et ikon i hjørnet av skjermen, hvor du kan søke etter programmer og filer som skal åpnes, eller klikke på snarveier for de som brukes mest, festet inne i selve menyen.

I Windows 8 endres dette drastisk. Startmenyen er erstattet til startskjermbildet, med Live Tiles oppdaterer informasjon fra de forskjellige programmene du har og hver tar opp betydelig fast eiendom på skjermen. Mens mange hevder at dette alene er grunn til å være med Windows 7, krever dette personlig smak – men navigering av Windows 8 uten kjennskap til tastaturgenveier eller en berøringsskjerm kan være mindre intuitiv sammenlignet med Windows 7.

De som er kjent med eldre versjoner av Windows har en tendens til å lene seg mot Windows 7 for sin kjennskap.

Hva med moderne applikasjoner?

Brukergrensesnitt til side, Windows 8 tilbyr også moderne applikasjoner. Moderne applikasjoner utelukkende bruker det nye grensesnittet, og kun to av dem kan være åpne om gangen – og de er, i motsetning til de vanlige Windows-programmene, designet for å brukes med et touch-grensesnitt og optimalisert rundt det.

For tabletter og PCer med berøringsinngang, bør Windows 8 brukergrensesnitt og moderne applikasjoner demonstrere en enkel, intuitiv brukeropplevelse. Men Windows 8 er mye vanskeligere å navigere med mus og tastatur, men en del av disse problemene kan lindres ved å bytte til permanent skrivebordsmodus eller lære den omfattende mengden hurtigtastene som er lagt til i Windows 8.

Windows 8 er godt optimalisert for eldre maskiner, men på moderne og avanserte datamaskiner er ytelsesforskjellene mellom 7 og 8 knapt bemerkelsesverdige – vanligvis bare bemerkelsesverdige på benchmark tester, men ikke med en betydelig nok økning eller reduksjon for å rettferdiggjøre en operativsystem av den andre basert på ytelse.

Windows 8s nye brukergrensesnitt gjør det mulig å reinstallere Windows og gjenopprette det mye lettere enn før, men det gjør det også mye vanskeligere for teknikere eller feilsøkere å nå viktige steder som Safe Mode.

Så hvilken skal jeg velge?

På slutten av dagen, kommer valg mellom Windows 7 og Windows 8 bare ned til et spørsmål om økonomi og personlig smak. Prøv dem begge og ta en avgjørelse da – du vil vite hvilket OS som er bedre for deg når du har gitt dem begge en teststasjon.

Et siste notat: Vårt gratis program, Start Menu Reviver , kan bidra til å jevne overgangen mellom Windows 7 og Windows 8. Start Menu Reviver tilbyr et nytt, moderne Start Meny-grensesnitt som gjenoppretter nødvendig funksjonalitet til Windows 8. Den fungerer også i Windows 7. Gi det er et forsøk!

Was this post helpful?
Yes
No

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre PC-ytelse - Gratis.

Gratis Oppdatering av drivere

Oppdater driverne dine på mindre enn 2 minutter for å nyte bedre

PC-ytelse - Gratis.

Installer Driver Reviver


Fant du ikke svaret?
Still et spørsmål til vårt fellesskap av eksperter fra hele verden og få svar i løpet av kort tid.

Fest det på Pinterest

Rediger oversettelse
Maskinoversettelse (Google):
Laster ...
Kopier til redaktør
or Avbryt