Ik heb onlangs een upgrade van mijn computer hardware / opnieuw installeren van het besturingssysteem / vervangen door een nieuwe computer. Wat moet ik doen?I have recently upgraded my computer hardware / reinstalled the Operating System / replaced it with a new computer. What do I need to do?

Uw PC Reviver-licentie is gekoppeld aan de hardware- en systeemconfiguratie van de computer toen u deze activeerde. De licentiestatus kan worden beïnvloed wanneer u wijzigingen aanbrengt in uw computerhardware en besturingssysteem, of wanneer u deze vervangt door een nieuwe computer.

In dergelijke gevallen hoeft u alleen maar naar ons ondersteuningsteam te schrijven met de details en zij zullen graag de licentiestatus van uw licentiesleutel verifiëren en vrijgeven, waardoor u met succes PC Reviver opnieuw kunt activeren.