Ik heb onlangs een upgrade van mijn computer hardware / opnieuw installeren van het besturingssysteem / vervangen door een nieuwe computer. Wat moet ik doen?I have recently upgraded my computer hardware / reinstalled the Operating System / replaced it with a new computer. What do I need to do?

Uw PC Reviver licentie is gekoppeld aan de hardware en het systeem configuratie van de computer wanneer u het geactiveerd. De licentie-status kan worden beïnvloed wanneer u wijzigingen op uw computer hardware en besturingssysteem, of wanneer u deze vervangen door een nieuwe computer te maken.

In dergelijke gevallen, alles wat je hoeft te doen is te schrijven aan ons support team met de details en ze zullen blij zijn om te controleren en laat de licentie status van uw licentiesleutel, waardoor het helpen u met succes activeren PC Reviver.