Hoe gebruik ik Files Finder om grote bestanden, of elk bestand, met MacReviver te vinden?How do I use Files Finder to find large files, or any files, in MacReviver?

De Files Finder-functie in MacReviver zal specifieke soorten bestanden overal op uw Mac vinden, ook in netwerkmappen. Op die manier kunt u gemakkelijk grote bestanden die ergens in een map liggen begraven. Files Finder kan zoeken naar video’s, muziek, audioboeken, foto’s, archieven of gedownloade applicaties.

Om Files Finder te gebruiken:

• Start MacReviver.
  • Klik op de bestandenzoeker .
  • Kies het type bestand waarnaar u wilt zoeken: video, audio of andere. Klik op de pijl naast het bestandstype om specifieker te zoeken.
  • Klik op Scan starten .

mr_files_finder

• De lijst met bestanden van het geselecteerde bestandstype verschijnt.
  • Sorteer op titel , laatst geopend of bestandsgrootte .
  • Selecteer een willekeurig bestand en klik op Verwijderen , als je dat wilt.
  • Als u een ander bestandstype kiest en terugkeert naar dit bestandstype, klikt u op Scanresultaat om uw eerder uitgevoerde scan te bekijken.

mr_files_finder2