Wij streven ernaar om onze website in zoveel talen lokaliseren mogelijk, maar deze pagina is momenteel machine vertaald met behulp van Google Translate. dicht

Hoe moet ik batterij optimaliseringsprofielen instellen met behulp van MacReviver?How do I set up battery optimization profiles using MacReviver?

De batterij Optimalisatie functie in MacReviver geeft u enkele geweldige inzicht in uw batterij niveau, de snelheid van het stroomverbruik en de geschatte resterende tijd op de batterij. U kunt ook de batterij verbruiken kenmerken van de MacBook op basis van de vraag of het draait op de accu of als deze is aangesloten op een stroombron. Om dit te doen moet u één of meerdere accu profielen te maken en activeer dan degene die je wilt gebruiken. U kunt een batterij optimalisatie profiel aan te maken door het volgen van de onderstaande stappen.

1. Launch MacReviver.
    2. Klik Battery Optimization.
    3. U kunt de huidige levensduur van de batterij en de gezondheid van de batterij te zien. U kunt ook een bewegende grafiek met het energieverbruik van de batterij.

mr_battery_optimization

1. Klik op View Battery Profiles. Dit brengt u naar het scherm dat alle accu optimalisatie profielen van de reeds gemaakte lijsten.
    2. Klik op Toevoegen om een nieuwe batterij toe te voegen.
    3. Klik op de pijltjes naast de batterij en Power Adapter om aangepaste waarden voor deze Mac als het op de accu en wanneer het is aangesloten. Deze aangepaste waarden zijn helderheid, volume, Wi-Fi en Bluetooth.
    4. MacReviver zal dan automatisch de instellingen op basis van als je op batterijen werkt of is aangesloten op een stroombron als dit profiel wordt geactiveerd veranderen.

mr_battery_optimization_2

1. Kopieer deze waarden om een nieuw profiel door te klikken op Kopiëren naar nieuw profiel. Hierdoor kunt u meerdere soortgelijke profielen.
  2. Als u tevreden bent met uw nieuwe profiel bent, klik erop en klik op Activate Profile. De profielschets wordt rood.
  3. U kunt ook gemaakte profielen te verwijderen door erop te klikken en klik op Verwijderen.