Hoe kan ik downloaden en MacReviver installeren?How do I download and install MacReviver?

Het downloaden en installeren van MacReviver is eenvoudig! Volg deze paar stappen en u bent binnen de kortste keren weer online.

• Je kunt het MacReviver-installatieprogramma hier downloaden of door onze website te bezoeken.
    • Het installatieprogramma dat u download, wordt MacReviverSetup.dmg genoemd .
    • Dubbelklik op het bestand MacReviverSetup.dmg om het installatieprogramma te openen. U kunt ook dubbelklikken op het MacReviver-afbeeldingsbestand op uw bureaublad.
    • 2015-01-16_1019

• Sleep de MacReviver-app in het venster dat verschijnt naar de map Toepassingen om de installatie te voltooien:

2015-01-16_1011

• Zodra de installatie is voltooid, kunt u naar de map Toepassingen gaan om MacReviver te starten.
    • 2015-01-16_1012

• We hopen dat je het leuk vindt om MacReviver op je Mac te gebruiken!