Hoe kan ik downloaden en installeren Disk Reviver?How do I download and install Disk Reviver?

Disk Reviver is zeer eenvoudig te downloaden en te installeren.

• Klik hier om Disk Reviver te downloaden. Dit zal een prompt uit uw browser oproepen om u te vragen of u dit bestand wilt downloaden. Bevestig dat u wilt doorgaan en open het gedownloade bestand (DiskReviverSetup.exe) zodra de download is voltooid. Vervolgens ontvangt u een Windows-bericht waarin u wordt gevraagd of u dit bestand wilt openen en dat bericht wilt accepteren.
    • Laat nu het installatieprogramma van Disk Reviver draaien. Volg de instructies op het scherm om de installatie van Disk Reviver te voltooien. Nadat de installatie is voltooid, kunt u Disk Reviver op uw pc starten en gebruiken.