Miten ladata ja asentaa Disk Reviver?How do I download and install Disk Reviver?

Disk Reviver on erittäin helppo ladata ja asentaa.

• Napsauta tätä, jos haluat aloittaa Levyn palauttajan lataamisen. Tämä tuo esiin selaimesi kehotuksen kysyä, haluatko ladata tämän tiedoston. Varmista, että haluat jatkaa ja sitten latauksen latauksen jälkeen (DiskReviverSetup.exe) . Sinun tulee sitten vastaanottaa Windows-viesti, jossa kysytään, haluatko avata tämän tiedoston, hyväksy se viestin.
    • Sinulla olisi nyt Disk Reviver -asennusohjelma käynnissä. Noudata näyttöön tulevia ohjeita loppuun Disk Reviverin asennus. Kun asennus on valmis, voit käynnistää ja käyttää Disk Reviveria tietokoneellasi.