We proberen onze website in zoveel mogelijk talen te lokaliseren, maar deze pagina is nu vertaald per machine met gebruik van Google Vertaal. sluit

Het gebruik van hashtags om bestanden te organiseren op de CloudUsing Hashtags to Organize Files on the Cloud

De hashtag is al jaren een populair middel om activiteit van internetgebruikers te volgen. Het symbool “#” verschijnt voor het eerst op websites voor sociale media zoals Twitter. Het is een internationaal erkend symbool geworden dat zelfs verschijnt in de laatste uitgave van de Newsweek-uitgave (#LastPrintIssue) om hun overstap naar een strikt online formaat weer te geven. Wat maakt de hashtag zo populair, en hoe kan deze worden geïmplementeerd in activiteiten buiten het internet?

Using Hashtags to Organize Files
Het juiste gebruik van een hashtag in een Twitter-bericht.

Het populaire gebruik van de “#” hashtag

In 2009 verscheen de “#” enorm online op de website Twitter als middel om berichten in verschillende onderwerpen te organiseren. Wanneer een gebruiker op Twitter post met een hashtag aan het einde van de post, meestal een zin bestaande uit twee of drie relevante woorden, kan de post automatisch worden gezien door gebruikers die vrijwel overal online zoeken met behulp van die specifieke tag.

Andere websites zoals YouTube hebben ook het “#” -teken gebruikt in gebruikersopmerkingen als een manier om gebruikersactiviteit te controleren zonder een beheerder nodig te hebben. Het is een zeer effectieve en populaire manier gebleken om informatie op internet op te slaan. Aangezien het normale gebruik van de “#” in de normale tekst ontbreekt, is dit een goed teken dat gemakkelijk wordt herkend als een symbool voor hashtags.

De Hashtag gebruiken voor het organiseren van gegevens over de cloud en elders

Het hashtag-concept is niet alleen goed voor het monitoren van online activiteiten, maar het is ook bewezen dat het een grotendeels nuttige manier is om bestanden en mappen binnen een computer te organiseren, zodat ze gemakkelijker te vinden zijn. Door de “#” als prefix aan een bestandsnaam toe te voegen, kan de database deze onmiddellijk lokaliseren en de hashtag herkennen, zodat deze snel toegankelijk zijn.

Het opslaan van informatie voor meerdere gebruikers in de cloud (de enorme digitale ruimte die is bedoeld voor massaopslag) kan veel gemakkelijker worden uitgevoerd wanneer het “#” of een ander identificerend teken wordt gebruikt om gedeelde bestanden te ordenen. Het gebruik van de “#” kan bijvoorbeeld worden toegeschreven aan een map die bestanden bevat die relevant zijn voor een gebruiker, maar alleen als de map vrij door systemen kan reizen. Dientengevolge kan een lijst met bestands- of mapnamen die de reeks woorden bevatten die volgen op de tag onmiddellijk naar voren worden gebracht, waardoor zoektijd wordt bespaard bij het zoeken naar individuele mappen of bestanden.

Het gebruik van hashtags in Google Documenten kan helpen bij het migreren van bestanden, maar alleen individuele bestanden kunnen hashtags bevatten, omdat Google Docs niet meewerkt aan de pc-mappen van gebruikers en zijn eigen mappen vereist. Maar door het hebben van bestanden, bijvoorbeeld de unieke titel “Family Picnic 3” gevolgd door de hashtag “# FamilyPicnic2012”, kan het ervoor zorgen dat alle bestanden collectief onder die specifieke tag worden gevonden. Als een andere gebruiker alle bestanden gelabeld met een bepaald label wil lokaliseren, hoeft alleen in het systeem naar het label te worden gezocht. Het bestand zelf kan worden gelabeld met de specifieke tag en ongeacht op welk platform de cloud wordt gedeeld, moet elk bestand met een labeltag zonder problemen kunnen worden gevonden.

Vertrouwen op lokale opslag op zichzelf kan tegenwoordig een vreselijke beslissing zijn, omdat een op de cloud gebaseerd opslagsysteem gegevens op meerdere platforms toegankelijk kan maken, waardoor gegevensverlies een bijna achterhaalde angst wordt. Om massaopslag te kiezen, waardoor gebruikers toegang hebben tot hashtag-gebaseerde bestandssystemen, kunnen gegevens vrijwel altijd en overal zonder problemen opgeslagen worden. Dit systeem biedt ook veel tijdwinst bij het zoeken naar gegevens, wanneer een bestand met een “#” – voorgeprogrammeerd label de database efficiënter laat werken.

Was this post helpful?
Yes
NoNiet het juiste antwoord gevonden?
Stel een vraag aan onze community van experts uit de hele wereld en een antwoord in een mum van tijd ontvangen.

onze producten
Bekijk alle producten →

Wij ontwikkelen producten die helpen herstellen, optimaliseren en onderhouden van uw computer voor u

Driver Reviver
Herstel maximale prestaties en functionaliteit om de hardware van je pc.
Registry Reviver
Herstel maximale efficiëntie en effectiviteit van uw pc Windows-register.
Security Reviver
Snel en veilig verwijderen van bedreigingen van de veiligheid, voorkomen dat ze terugkerende en houd uw pc beschermd.
abonneren op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis tips en adviezen hoe
te repareren, onderhouden en optimaliseren van uw pc

Vertaling bewerken
Machine vertaling (Google):
Laden...
Kopiëren naar editor
or Annuleer