Slaap, Hibernate, Afsluiten – Wat te kiezen?Sleep, Hibernate, Shut down – Which to Choose?

Sleep Hibernate Shutdown – Wat werkt het beste?


We deden een recente poll op Facebook, waar we u gevraagd wat u met uw PC deed toen klaar mee. Van de 25 reacties, acht mensen zeiden dat ze zetten hun PC in de slaapstand staat. Twee mensen zeiden dat ze winterslaap het. En de meerderheid, 15 personen, zeiden ze sloten hem helemaal naar beneden.

Er zijn voordelen aan alle drie benaderingen. Slaapstand zet uw PC in een low-power state, en hervatten uit de slaap gebeurt binnen enkele seconden. Slaapstand doet trekken batterij, maar heel langzaam. Als de batterij te laag wordt, terwijl in de slaapstand, de PC automatisch overschakelt op Slaapstand.

Hibernate slaat alle geopende documenten en onthoudt de toestanden van alle geopende programma’s en slaat deze informatie op uw harde schijf. Dan, schakelt de pc volledig. Hervatting uit de sluimerstand heeft het voordeel van de heropening van al uw recent gebruikte apps. Meestal zal alleen laptops deze optie te hebben.

Afsluiten sluit u alle geopende toepassingen en documenten, waardoor u de mogelijkheid om op te slaan, en dan schakelt de PC. Dit bespaart meer energie dan de slaapstand en evenveel macht als Hibernate.

Sommige respondenten zei dat ze ook niet, maar gewoon weg te lopen van de pc, soms draaien van de monitor uit. Deze benadering van stroom gebruiken, maar heeft het voordeel Windows updates en antivirusscans, moeten ze ‘s nachts worden gepland. Wees er zeker van dat als je afsluiten van uw pc, u vergeet niet om dergelijke scans met de hand.

Aanbevolen door ReviverSoft

Registry Reviver zal vinden en oplossen van problemen, en optimale prestaties van de pc snel te herstellen, gemakkelijk en veilig.

nu downloaden

Het hebben van
Pc-problemen?

Neem een GRATIS
Windows Registry scan
om fouten te vinden die kunnen
veroorzaken PC problemen.


Niet het juiste antwoord gevonden?
Stel een vraag aan onze community van experts uit de hele wereld en een antwoord in een mum van tijd ontvangen.

onze producten
Bekijk alle producten →

Wij ontwikkelen producten die helpen herstellen, optimaliseren en onderhouden van uw computer voor u

Driver Reviver
Herstel maximale prestaties en functionaliteit om de hardware van je pc.
Registry Reviver
Herstel maximale efficiëntie en effectiviteit van uw pc Windows-register.
Security Reviver
Snel en veilig verwijderen van bedreigingen van de veiligheid, voorkomen dat ze terugkerende en houd uw pc beschermd.
abonneren op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis tips en adviezen hoe
te repareren, onderhouden en optimaliseren van uw pc

Vertaling bewerken
Machine vertaling (Google):
Laden...
Kopiëren naar editor
or Annuleer