Wij streven ernaar om onze website in zoveel talen lokaliseren mogelijk, maar deze pagina is momenteel machine vertaald met behulp van Google Translate. dicht

Slaap, Hibernate, Afsluiten – Wat te kiezen?Sleep, Hibernate, Shut down – Which to Choose?

Slaap in slaapstand – Wat werkt het beste?

We hebben een recente poll gedaan op Facebook waar we u gevraagd wat u met uw pc hebt gedaan wanneer u ermee bent gedaan. Van de 25 reacties hebben acht mensen gezegd dat ze hun computer in de slaapstand zetten. Twee mensen zeiden dat ze het hielpen. En de meerderheid, 15 mensen, zeiden dat ze het volledig afsluiten.

Er zijn voordelen voor alle drie benaderingen. De slaapstand stelt uw computer in een lage stroomtoestand, en het hervatten van de slaap gebeurt binnen enkele seconden. De slaapstand trekt de batterij, maar heel langzaam. Als de batterij te laag wordt in de slaapstand, schakelt de PC automatisch over naar Hibernate.

Hibernate slaat al uw open documenten op en onthoudt de state van al uw open applicaties en slaat deze informatie op uw harde schijf op. Vervolgens wordt de pc volledig uitgeschakeld. Het hervatten van de slaapstand heeft het voordeel om al uw recent gebruikte apps opnieuw te openen. Meestal zullen alleen laptops deze optie hebben.

Als u sluit, worden alle open applicaties en documenten afgesloten, waardoor u de mogelijkheid kunt opslaan en vervolgens de pc uitzetten. Dit bespaart meer energie dan slaapstand en hetzelfde vermogen als Hibernate.

Sommige respondenten hebben erop gewezen dat ze het ook niet doen, maar gewoon weglopen van de pc, soms afzetten van de monitor. Deze aanpak blijft power gebruiken, maar heeft het voordeel om Windows Updates en antivirus-scans uit te voeren, indien ze in de nacht worden gepland. Wees er zeker van dat als u uw pc afsluit, onthoudt u deze scans met de hand uit te voeren.
Niet het juiste antwoord gevonden?
Stel een vraag aan onze community van experts uit de hele wereld en een antwoord in een mum van tijd ontvangen.

onze producten
Bekijk alle producten →

Wij ontwikkelen producten die helpen herstellen, optimaliseren en onderhouden van uw computer voor u

Driver Reviver
Herstel maximale prestaties en functionaliteit om de hardware van je pc.
Registry Reviver
Herstel maximale efficiëntie en effectiviteit van uw pc Windows-register.
Security Reviver
Snel en veilig verwijderen van bedreigingen van de veiligheid, voorkomen dat ze terugkerende en houd uw pc beschermd.
abonneren op onze nieuwsbrief

Ontvang gratis tips en adviezen hoe
te repareren, onderhouden en optimaliseren van uw pc

Vertaling bewerken
Machine vertaling (Google):
Laden...
Kopiëren naar editor
or Annuleer