Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Uni, Hibernate, Sammuta – joista valita?Sleep, Hibernate, Shut down – Which to Choose?

Sleep Hibernate Shutdown – Mikä toimii parhaiten?

Teimme äskettäin kyselyn Facebookissa, jossa me kysyimme, mitä teit tietokoneellasi, kun olet tehnyt sen. Jokaisesta 25 vastauksesta kahdeksan ihmistä sanoi, että he asettivat tietokoneensa lepotilaan. Kaksi ihmistä sanoi, että he lepäsivät sitä. Ja enemmistö, 15 ihmistä, sanoi, että he sulkivat sen kokonaan.

Kaikilla kolmella lähestymistavalla on etuja. Lepotila kytkee tietokoneesi pienitehoiseen tilaan ja jatkuu unta tapahtuu muutamassa sekunnissa. Lepotila ei kerää akkua, mutta erittäin hitaasti. Jos akku on liian alhainen lepotilassa, tietokone siirtyy automaattisesti horrostilaan.

Hibernate tallentaa kaikki avoimet asiakirjat ja muistaa kaikkien avointen sovellusten tilat ja tallentaa nämä tiedot kiintolevylle. Sitten se sulkee tietokoneen kokonaan. Jatkaminen horrostilasta on etu, kun avaat kaikki äskettäin käytetyt sovellukset. Yleensä vain kannettavissa tietokoneissa on tämä vaihtoehto.

Sulkeminen sulkee kaikki avoimet sovellukset ja asiakirjat, jolloin voit säästää ja sammuttaa tietokoneen. Tämä säästää enemmän virtaa kuin lepotila ja sama teho kuin horrostilassa.

Jotkut vastaajista totesivat, että he eivät ole, vaan yksinkertaisesti kävele pois PC: stä ja joskus tarkkailevat monitoria. Tämä lähestymistapa jatkaa virrankulutusta, mutta sillä on etuna Windows Updatesin ja virustentorjuntaratkaisujen suorittaminen, mikäli ne järjestetään yöaikaan. Varmista, että jos sammutat tietokoneen, muistat suorittaa tällaisia ​​skannauksia käsin.
Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

tuotteemme
Katso kaikki tuotteet →

Kehitämme tuotteita, jotka auttavat korjaus, optimoida tietokoneen ja ylläpitää sitä sinulle

Driver Reviver
Palauttaa maksimaalista suorituskykyä ja toimintoja tietokoneen laitteistoa.
Registry Reviver
Palauttaa maksimaalista tehokkuutta ja toimivuutta tietokoneen Windows Registry.
Security Reviver
Nopeasti ja turvallisesti poistaa turvallisuusuhkia, jotta ne eivät toistuisi ja pitää tietokoneesi suojattu.
tilata uutiskirjeen

Saat ilmaisia ​​vinkkejä ja neuvoja miten
korjata, ylläpitää ja optimoida tietokoneen

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuttaa