Uni, Hibernate, Sammuta – joista valita?Sleep, Hibernate, Shut down – Which to Choose?

Sleep Lepotila Sammutus – Mikä toimii parhaiten?


Teimme äskettäin kyselyn Facebookissa jossa kysyimme mitä teit tietokoneen kun tehdään sen kanssa. Out of 25 vastauksia, kahdeksan ihmistä sanoivat he laittavat PC lepotilassa. Kaksi ihmistä sanoivat he hibernated sitä. Ja suurin osa, 15 henkilöä, sanoivat he sammuttaa sen kokonaan.

On etuja kolmea lähestymistapaa. Lepotila tuo tietokoneen osaksi virransäästötilaan, ja unitilasta tapahtuu muutamassa sekunnissa. Lepotila ei piirtää akkua, mutta hyvin hitaasti. Jos akku on liian alhainen, kun taas lepotilassa, tietokone siirtyy automaattisesti lepotilaan.

Lepotila tallentaa kaikki avoimet asiakirjat ja muistaa valtioiden kaikki avoinna olevat sovellukset ja tallentaa tiedot kiintolevylle. Sitten se sammuttaa tietokoneen kokonaan. Jatkaminen Hibernate etuna on uudelleen avaamisen kaikki viimeksi käytetyt sovellukset. Yleensä vain kannettavissa tietokoneissa on tämä vaihtoehto.

Sammuttaminen sulkee kaikki avoimet sovellukset ja tiedostot, antaa sinulle mahdollisuus tallentaa, ja sitten sammuttaa tietokoneen. Tämä säästää enemmän virtaa kuin lepotila ja sama määrä valtaa kuin Hibernate.

Jotkut vastaajat kommentoivat, että he tekevät ole, vaan yksinkertaisesti kävellä pois tietokoneen, joskus sammuttamalla monitorin. Tämä lähestymistapa käyttää edelleen valtaa, mutta etuna on Windows päivitykset ja virustarkastuksiakaan, jos ne ajoitetaan yöllä. Varmista, että jos teet sammuttaa tietokoneen, muistat ajaa tällaisia ​​skannaa käsin.

Suosittelemia ReviverSoft

Registry Reviver löytää ja korjata ongelmia, ja palauttaa optimaalisen tietokoneen suorituskykyä nopeasti, helposti ja turvallisesti.

lataa nyt

Ottaa
PC Ongelmia?

Ottaa ilmaiseksi
Windowsin rekisterin scan
löytää virheitä, jotka voivat
aiheuttaa tietokoneen ongelmat.


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

tuotteemme
Katso kaikki tuotteet →

Kehitämme tuotteita, jotka auttavat korjaus, optimoida tietokoneen ja ylläpitää sitä sinulle

Driver Reviver
Palauttaa maksimaalista suorituskykyä ja toimintoja tietokoneen laitteistoa.
Registry Reviver
Palauttaa maksimaalista tehokkuutta ja toimivuutta tietokoneen Windows Registry.
Security Reviver
Nopeasti ja turvallisesti poistaa turvallisuusuhkia, jotta ne eivät toistuisi ja pitää tietokoneesi suojattu.
tilata uutiskirjeen

Saat ilmaisia ​​vinkkejä ja neuvoja miten
korjata, ylläpitää ja optimoida tietokoneen

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan ...
Kopioi editor
or Peruuttaa