Save 80ow
Boost YOUR PC with our best bundle deal ever
We proberen onze website in zoveel mogelijk talen te lokaliseren, maar deze pagina is nu vertaald per machine met gebruik van Google Vertaal. sluit

Wat zijn gedeelde DLL’s in het Windows-register?What are Shared DLLs in the Windows Registry?

DLL’s of dynamische linkbibliotheken zijn als de bouwstenen van Windows. Gedeelde DLL’s zijn in feite DLL-bestanden die worden gedeeld tussen veel verschillende apps. Bovendien zijn er veel algemene DLL’s die worden gebruikt door de meeste, zo niet alle Windows-toepassingen.

Uw Windows-register bevat een pad naar elk van deze DLL’s, ongeacht of het DLL-bestand door geen, één of vele toepassingen wordt gebruikt. Als een bepaalde DLL wordt verplaatst of verwijderd, of als een app verkeerd wordt verwijderd en de DLL niet correct wordt verwijderd, of als een DLL corrupt raakt, wordt het pad naar dergelijke gedeelde DLL’s in het Windows-register ongeldig en de andere toepassingen die dat bestand delen kan het niet vinden.

Het is een vrij algemeen probleem om een ​​toepassing die u een tijdje geleden niet hebt gebruikt (of een nieuwe toepassing) alleen uit te voeren om te mislukken vanwege een ontbrekend DLL-bestand. Dit is iets dat Registry Reviver kan oplossen. Het zorgt ervoor dat alle paden naar de DLL’s in uw systeem correct zijn.

Was this post helpful?
Yes
No

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten PC-prestaties - Vrij.

Vrij Updates van stuurprogramma's

Update uw stuurprogramma's in minder dan 2 minuten om beter te genieten

PC-prestaties - Vrij.

Installeer Driver Reviver


Niet het juiste antwoord gevonden?
Stel een vraag aan onze community van experts uit de hele wereld en een antwoord in een mum van tijd ontvangen.

Pin het op Pinterest

Vertaling bewerken
Machine vertaling (Google):
Laden...
Kopiëren naar editor
or Annuleer