Save 80ow
Boost YOUR PC with our best bundle deal ever
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Mitkä ovat jaetut DLL Windowsin rekisterin?What are Shared DLLs in the Windows Registry?

DLL-tiedostot tai dynaamiset linkkikirjastot ovat kuin Windowsin rakennuspalikoita. Jaetut DLL-tiedostot ovat periaatteessa DLL-tiedostoja, jotka on jaettu useisiin eri sovelluksiin. Lisäksi on monia yhteisiä DLL-tiedostoja, joita useimmat, jos ei kaikki, Windows-sovellukset käyttävät.

Windowsin rekisteri sisältää polun jokaiseen näihin DLL-tiedostoihin riippumatta siitä, käytetäänkö DLL: tä yhdeltä, yhdeltä tai usealta sovellukselta. Jos tietyn DLL: n saa siirrettyä tai poistettua tai jos sovellus poistetaan väärin ja DLL-tiedostoa ei poisteta oikein tai DLL korruptoitu, polku tällaisiin Windowsin rekisteriin yhdistettyihin DLL-tiedostoihin muuttuu virheelliseksi ja muut sovellukset, jotka jakavat kyseisen tiedoston en löydä sitä.

On melko yleinen ongelma suorittaa sovellus, jota et ole käyttänyt jonkin aikaa (tai uusi sovellus) vain, jos se epäonnistuu puuttuvan DLL: n vuoksi. Tämä on jotain, jonka Registry Reviver voi korjata. Se varmistaa, että kaikki polut järjestelmän DLL-tiedostoihin ovat oikeita.

Was this post helpful?
Yes
No

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta PC:n suorituskyky - Vapaa.

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta

PC:n suorituskyky - Vapaa.

Asenna Driver Reviver


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta