403 User Rate Limit Exceeded
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

Miten reaaliaikaisen suojaussovellusta in Security Reviver?How do I use the real-time protection shields in Security Reviver?

Turvallisuus reviver tarjoaa reaaliaikaisen (aina) Protection Shields ympäri vuorokauden suojaa tietokoneen. Real-Time Protection Shields jos käytössä (vain rekisteröidyssä versiossa) palvelevat tarkoitusta rajoittaa haittaohjelmien hyökkäykset reaaliajassa. Haittaohjelmia pyrkivät, tunnistetaan ja pysäytetään sitä mukaa kuin havaitsee ohjelman. Hälytykset käynnistyvät heti, kun työkalu kohtaa haittaohjelma yrittää asentaa tai suorittaa järjestelmän. Se on jopa käyttäjän anna ohjelman toimimaan järjestelmään tai estää / poistaa sen kokonaan. sr_protection On 2 kilvet, jotka suojaavat järjestelmää uhkia ympäri vuorokauden:

• Windows kilpimäinen Windows Host File Monitor Host tiedosto Windows on tiedosto käytetään ylläpitämään isäntänimiä suhteutettu niiden IP-osoitteet. Vastaanottavan tiedostoja kutsutaan selvittää liittyvän IP-osoitteita mihinkään isäntänimiä. Mikäli haluttu IP-osoitteita ei löydy, käyttöjärjestelmä kysyy Domain Name System (DNS-palvelimen) tiedoista. Nämä tiedostot voidaan käyttää estämään sivustoja paikallisesti sijaan estää palvelimia. Jotkin haittaohjelmat ovat luoneet tehdä muutoksia näihin Windows vastaanottavan tiedostoja. Tämä erityisesti kilpi varoittaa käyttäjää, kun tällaista ilkeä toimintaa yritetään Windows vastaanottavan tiedostoja. Valitse Käytössä jotta reaaliaikaisen suojan Windowsin Shield ympäri vuorokauden suojaa. Kun on tunkeutumisen yritys tuntemattomia tai haittaohjelmia, kilvet varoittaa käyttäjää tämän yritetään kautta ponnahdusviestissä. Se on niin käyttäjä päätös sallia tuntemattoman ohjelman toimimaan järjestelmään. • Salli – Valitse ’Älä kysy uudelleen’ -vaihtoehto ja napsauta ’Salli’ -painiketta jos luotat sovelluksen / ohjelmaa ja halutaan suorittaa ohjelman järjestelmään. Kaikki istunnot kun sallinut sovellukset toimivat järjestelmässä näytetään kohdassa ”Windows Shield” välilehti. • Estä – Valitse ’Älä kysy uudelleen’ -vaihtoehto ja napsauta Estä-painiketta, jos et löydä sovelluksen aitoja eivätkä halua sen suorittamisen järjestelmässä. Kaikki istunnot kun estänyt sovelluksen suorittaa järjestelmän näytetään kohdassa ”Windows Shield” välilehti.
  • Internet kilpimäinen Internet Explorerin kotisivu Guardian Tämä erityisesti kilpi estää luvattoman muutoksia IE työkalurivit ja sen toiminnot millään ilkeä haittaohjelmia. Internet on suurin väline, jonka kautta haittaohjelmia asentaa itsensä järjestelmään. Internet Shields osoittautua erittäin hyödylliseksi havaitsemaan haittaohjelmat reaaliaikaisesti ennen kuin ne voivat aiheuttaa vahinkoa järjestelmään. Valitse Käytössä jotta reaaliaikaisen suojan Internet Shield ympäri vuorokauden suojaa. Kun on tunkeutumisen yritys tuntemattomia / haittaohjelmia, suojat raportoivat käyttäjälle saman kautta ponnahdusviestissä. On täysin jopa käyttäjän sallia tuntemattoman ohjelman toimimaan vai ei. • Salli – Valitse ’Älä kysy uudelleen’ -vaihtoehto ja napsauta ’Salli’ -painiketta jos luotat sovelluksen / ohjelmaa ja halutaan suorittaa ohjelman järjestelmään. Kaikki istunnot kun sallinut sovellukset toimivat järjestelmässä on lueteltu alla ”Internet-suojaus” välilehti. • Estä – Valitse ’Älä kysy uudelleen’ -vaihtoehto ja napsauta Estä-painiketta, jos et löydä sovelluksen aitoja eivätkä halua sen suorittamisen järjestelmässä. Kaikki istunnot kun estänyt sovelluksen suorittaa järjestelmässä on lueteltu alla ”Internet-suojaus” välilehti.
  • Hallitse sallittuja / estetty kohteita ohjelmat / sovelluksia, sinun sallia tai estää listataan tässä alla niiden välilehdet. Poistaa tarpeettomat tapahtumia luettelosta, klikkaa ”Poista” -painiketta.