Miten asentaa Security Reviver tietokoneellani?How do I reinstall Security Reviver on my PC?

Jos sinulla on ongelmia Security Reviverin kanssa tai tarvitset vain uuden käynnistyksen, suosittelemme, että asennat ohjelman uudelleen tietokoneellesi. VIHJEITÄ: – Pidä tämä selainikkuna avoinna, kun olet suorittanut jokaisen vaiheen, jotta voit palata siihen viitteenä, jos jumissa. – Kun asennat uuden version Security Reviver -ohjelmistosta, sinun on annettava Lisenssiavain uudelleen käyttöön uudelle tuotteelle. Suosittelemme, että paikallistat käyttöoikeusavain ja pidät sen valmiina aktivointiin. VAIHEET, JOTKA JÄRJESTÄVÄT KIRJOITTAJAN OLD VERSION

• Siirry Käynnistä-valikkoon
  • Valitse Kaikki ohjelmat
  • Etsi ja avaa ReviverSoft-kansio.
  • Etsi ja avaa Security Reviver-kansio (tämä on ReviverSoft-kansiossa)
  • Valitse Uninstall Security Reviver -vaihtoehto
  • Seuraa kehotteita poistamalla Security Reviver -ohjelman vanha versio.

Kun olet poistanut vanhan version Security Reviver -ohjelmistosta, olet valmis lataamaan ja asentamaan uuden version. KLIKKAA TÄSTÄ LATAA UUSIMMAT VERSION VAIHEET ASENNUSTA UUSIMMAT VERSION OF SECURITY REVIVER

• Avaa tai suorita juuri ladannut Security Reviver -asennustiedoston (SecurityReviverSetup.exe) uusi versio
  • Asenna Security reviver -ohjelmiston uusi versio noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita
  • Tuote käynnistyy automaattisesti ja suorittaa haittaohjelmien tarkistuksen. Skannauksen jälkeen napsauta Register Now -painiketta ja tämä tuo esiin uuden ikkunan, jossa sinun täytyy liittää lisenssin tiedot.
  • Kopioi lisenssiavain ja liitä se sitten tuotteen aktivointiikkunaan. Kun olet liittänyt, klikkaa ’Rekisteröi nyt’ -painiketta, jotta aktivointiprosessi saadaan päätökseen.

Se siitä! Olet varmasti asentanut Security Reviver uudelleen tietokoneeseesi!