Hoe kan ik opnieuw installeren Veiligheid Reviver op mijn pc?How do I reinstall Security Reviver on my PC?

Als u problemen ondervindt met Security Reviver of gewoon een nieuwe start nodig hebt, raden we u ten zeerste aan het programma opnieuw op uw pc te installeren. TIPS: – Houd dit browservenster open terwijl u elke stap voltooit, zodat u er als referentie naar kunt terugkeren als u vastloopt. – Wanneer u de nieuwe versie van Security Reviver installeert, moet u uw ‘Licentiesleutel’ opnieuw invoeren in het nieuwe product. We raden u aan uw ‘Licentiesleutel’ te zoeken en klaar te houden voor activering. STAPPEN OM DE OUDE VERSIE VAN REGISTRY REVIVER TE VERWIJDEREN

• Ga naar het startmenu
  • Selecteer alle programma’s
  • Zoek en open de ReviverSoft-map.
  • Zoek en open de Security Reviver-map (deze bevindt zich in de ReviverSoft-map)
  • Selecteer de Uninstall Security Reviver-optie
  • Volg de aanwijzingen om de oude versie van Security Reviver succesvol te verwijderen.

Nadat u uw oude versie van Security Reviver met succes hebt verwijderd, kunt u de nieuwe versie downloaden en installeren. KLIK HIER OM DE NIEUWSTE VERSIE- STAPPEN TE DOWNLOADEN OM DE NIEUWSTE VERSIE VAN SECURITY REVIVER TE INSTALLEREN

• Open of voer de nieuwe versie van het Security Reviver-installatiebestand (SecurityReviverSetup.exe) uit dat u zojuist hebt gedownload
  • Volg de instructies op het scherm om de nieuwe versie van Security Reviver te installeren
  • Het product zal automatisch worden uitgevoerd en een malware-scan uitvoeren. Klik na de scan op de knop Nu registreren en er verschijnt een nieuw venster waarin u uw licentiedetails moet plakken.
  • Kopieer nu uw licentiecode en plak deze in het tekstvak op het productactiveringsvenster. Na het plakken klikt u op de knop ‘Nu registreren’ om het activeringsproces te voltooien.

Dat is het! U hebt Security Reviver opnieuw geïnstalleerd op uw pc!