Miten voin päivittää uusimpaan versioon PC Reviver?How do I upgrade to the latest version of PC Reviver?

Kun uusi versio PC Reviverista on saatavana, saat ilmoituksen, kun käynnistät tuotteen. Sinun tarvitsee vain hyväksyä päivitys ja asentaa päivitys noudattamalla kehotteita.
Jos sinulla ei ole aikaa tai et vain halua päivittää PC Reviver -ohjelmaa, älä huoli, näet tämän ilmoituksen joka kerta, kun sovellus käynnistyy, ja voit päivittää sen sopivaan aikaan. Muista, että tuotepäivitykset ja päivitykset ovat ilmaisia koko rekisteröinnin ajan.

Voit myös aina poistaa PC Reviverin vanhan version tietokoneeltasi ja asentaa uusimman version lataamalla sen verkkosivustoltamme ilmaiseksi.