Miten voin päivittää uusimpaan versioon PC Reviver?How do I upgrade to the latest version of PC Reviver?

Kun uusi versio PC Reviver on käytettävissä, saat ilmoituksen, kun käynnistät tuotteen. Kaikki sinun tarvitsee vain hyväksyä päivitys ja seuraa ohjeita asentaaksesi päivityksen. Jos sinulla ei ole aikaa, tai vain ei huvita päivittämistä PC Reviver, niin älä huoli, näet tämän ilmoituksen aina, kun sovellus käynnistyy ja voit päivittää sen sopivana ajankohtana. Ja muistakaa, tuotteiden päivityksiä ja päivitykset ovat ilmaisia ​​kestosta aktiivisen rekisteröinnin.

Voit myös aina poistaa vanha versio PC Reviver tietokoneesta ja asentaa uusimman version lataamalla sen sivuiltamme ilmaiseksi.