Olen hiljattain päivittänyt minun tietokonelaitteiston / asentanut käyttöjärjestelmän uudelleen / korvasi sen uuden tietokoneen. Mitä minun täytyy tehdä?I have recently upgraded my computer hardware / reinstalled the Operating System / replaced it with a new computer. What do I need to do?

PC Reviver -lisenssi liittyy tietokoneen laitteisto- ja järjestelmäasetuksiin, kun aktivoit sen. Lisenssin tilaan voi vaikuttaa, kun teet muutoksia tietokoneen laitteistoon ja käyttöjärjestelmään tai kun vaihdat sen uuteen tietokoneeseen.

Tällaisissa tapauksissa sinun tarvitsee vain kirjoittaa tukitiimillemme yksityiskohdat, ja he tarkistavat ja vapauttavat lisenssiavaimesi lisenssitilan mielellään, mikä auttaa sinua aktivoimaan PC Reviverin uudelleen.