Mikä on PC-vertailuarvo?What is PC Benchmark?

PC Benchmark on kevyt sovellus, jonka avulla voit skannata eri alueita, joilla tietokoneesi määrittää, toimiiko se mahdollisimman tehokkaasti. Tulosten perusteella PC Benchmark antaa suosituksia optimaalisen suorituskyvyn saavuttamiseksi sekä ohjeellisia videoita ja artikkeleita suositelluista toimista. Sen avulla voit myös verrata tietokoneen nopeusarvoa muiden kanssa, jotka ovat suorittaneet sovelluksen.