Miten poistan tai poistan PC Benchmarkin?How do I uninstall or remove PC Benchmark?

Jos et löytänyt PC Benchmark -ohjelmaa hyödyllisenä, voit poistaa sen tietokoneesta muutaman helpon askeleen: Poista ohjelmat Ohjelmat-valikosta:

• Napsauta näytön vasemmassa alakulmassa olevaa Käynnistä-painiketta
  • Valitse Ohjelmat-valikosta PC Benchmark .
  • Valitse Poista .
  • Noudata näyttöön tulevia ohjeita, kunnes olet valmis.

Poista asennus Windowsin Ohjauspaneelin kautta:

• Napsauta näytön vasemmassa alakulmassa olevaa Käynnistä-painiketta
  • Napsauta ”Ohjauspaneeli” -valikkopainiketta
  • Valitse Ohjelmat / Poista ohjelmisto
  • Valitse sovellusluettelosta PC Benchmark
  • Valitse Poista