We proberen onze website in zoveel mogelijk talen te lokaliseren, maar deze pagina is nu vertaald per machine met gebruik van Google Vertaal. sluit

Hoe verwijder ik PC Benchmark of verwijder ik deze?How do I uninstall or remove PC Benchmark?

Als u PC Benchmark niet nuttig vond, kunt u het in enkele eenvoudige stappen van uw computer verwijderen: Verwijderen via het menu Programma’s:

  • Klik op Start in de linkerbenedenhoek van uw scherm
  • Selecteer PC Benchmark in het menu Programma’s.
  • Selecteer Verwijderen .
  • Volg de aanwijzingen op het scherm tot u klaar bent.

Verwijderen via het Configuratiescherm van Windows:

  • Klik op Start in de linkerbenedenhoek van uw scherm
  • Klik op de menuknop “Configuratiescherm”
  • Kies Programma’s / Installatie ongedaan maken van een software
  • Selecteer PC Benchmark onder de lijst met applicaties
  • Kies Verwijderen
Sorry dat dit niet hielp. Welk probleem heb je?
Geweldig! Bedankt voor je feedback.
Heeft dit antwoord u geholpen?
Vertaling bewerken
Machine vertaling (Google):
Laden...
Kopiëren naar editor
or Annuleren Reactie