Miten käytän Kopiot Finder poistaa päällekkäisiä tiedostoja MacReviver?How do I use Duplicates Finder to remove duplicate files in MacReviver?

MacReviverin Duplicates Finder -toiminto voi hetkessä skannata koko Mac-tietokoneesi ja lajitella kaikki tiedostot järjestelmässä, ja näyttää kaikki tiedostot, jotka kopioidaan eri kansioissa. Sen jälkeen voit helposti poistaa kopioita.

Duplikaattien etsimisen käyttäminen:

• Käynnistä MacReviver.
  • Valitse Duplicates Finder .
  • Valitse Skannaa .

mr_duplicate_finder

• Napsauta kaksoiskappaleen vieressä olevaa nuolta nähdäksesi eri kansioita, joissa tiedostot sijaitsevat.
  • Valitse tiedostot, joista haluat poistaa jonkin. Voit valita, mitkä kopiot haluat poistaa napsauttamalla nuolta.
  • Voit lajitella tämän luettelon koon mukaan löytääksesi päällekkäiset tiedostot, jotka käyttävät eniten tilaa tai etsivät tiettyä tiedostoa tai tiedostopäätä.
  • Varmista, että et poista tiedostoja, jotka haluat säilyttää.
  • Poista kaksoiskappaleet valitsemalla Poista.

mr_duplicate_finder2