Miten käytän Levytilankäyttö löytää kansioita ja tiedostoja, jotka vievät eniten tilaa MacReviver?How do I use Disk Usage to find the folders and files that take up the most space in MacReviver?

Levyn käyttö -ominaisuus kerää tilastot kaikista Mac-kansioista ja kertoo, mitkä kansiot käyttävät eniten tilaa. Kun napsautat kansioiden läpi, jokainen alikansio lajitellaan myös välilyönnillä. Voit myös poistaa minkä tahansa kansion tai tiedoston tästä näytöstä.

Levyn käytön käyttö:

• Käynnistä MacReviver.
  • Valitse Levyn käyttö .
  • Valitse Skannaa .

mr_disk_usage

• Kansiot värikoodataan koon mukaan. Punainen kansio ja tiedosto vie eniten tilaa tietyssä kansioon, ja vihreä vie vähiten tilaa.
  • Napsauta nuolta nähdäksesi alikansioita, jotka ovat samalla värikoodatut.
  • Valitse jokin kansio tai tiedosto ja poista se napsauttamalla Poista .

mr_disk_usage2