Miten parantaa käynnistyksen nopeus minun MacReviver?How do I improve the startup speed of my MacReviver?

MacReviver tekee sovellusten hallinnan, jotka alkavat, kun käynnistät Macin helposti. Sinun tarvitsee vain noudattaa seuraavia ohjeita:

1. Käynnistä MacReviver.
  2. Valitse Käynnistyskohteet .
  3. mr_Startupitems

• Tässä näet luettelon kaikista kohteista, jotka alkavat Mac-tietokoneen käynnistyksen yhteydessä.
    • Niitä, joiden vieressä on valintamerkki, asetetaan piilotettaviksi käynnistyksen jälkeen.
    • Voit valita, että hakemukset piilotetaan käynnistyksen jälkeen valitsemalla ne. Kaikki muutokset tallennetaan välittömästi.
    • Jos haluat poistaa sovelluksen käynnistymästä kokonaan, napsauta sovelluksen nimeä ja valitse Poista .
    • Voit myös lisätä kohteita käynnistykseen valitsemalla Lisää ja valitsemalla sovelluksen tai tiedoston, jonka haluat avata Mac-tietokoneen käynnistyessä.