Miten voin muuttaa Levytilankäyttö asetuksia, jotta skannaus nopeammin tai tulokset kattavampi?How can I alter the Disk Usage settings to make scanning quicker or the results more comprehensive?

Kun käytät Disk Usage, voit laajentaa haun tiedostoihin ylitä tiettyä kokoa, ja rajoittaa tulokset tiettyyn numeroon. Tiedostojen etsiminen vähintään tiedostokoko tekee skannataan paljon nopeammin, ja niin se rajoittava tulosluettelosta.

1. Alle MacReviver valikosta Preferences …
  2. Napsauta Disk Usage -kuvaketta.
  3. Anna vähintään tiedostokoko, ja valitse koko mittauksen (tavua teratavua) pudotusvalikosta.
  4. Anna maksimiarvo hakutulosten määrä.