Miten voin muuttaa Levytilankäyttö asetuksia, jotta skannaus nopeammin tai tulokset kattavampi?How can I alter the Disk Usage settings to make scanning quicker or the results more comprehensive?

Levyn käyttöä käytettäessä kannattaa ehkä laajentaa haku tietyn koon suurempiin tiedostoihin ja rajoittaa tulokset tiettyyn numeroon. Pienimmän tiedostokoon tiedostojen etsiminen tekee skannaamisesta paljon nopeampaa, samoin kuin tuloluettelon rajoittaminen.

1. Valitse MacReviver- valikosta Asetukset …
  2. Napsauta Levyn käyttö -kuvaketta.
  3. Anna tiedoston vähimmäiskoko ja valitse avattavasta valikosta koon mitta (tavuista teratavuihin).
  4. Anna hakutulosten lukumäärälle enimmäisarvo.