Miksi minun pitäisi käyttää InstallSafe?Why should I use InstallSafe?

InstallSafe on 2 keskeisiä tehtäviä, joista kukin on merkittävää hyötyä sen oma, tai yhdessä muiden kanssa. Toolbar poisto ja suojaus Oletko koskaan ollut kokemus, jossa, kun lataat jotain internetistä, seuraavan kerran käynnistää selaimen, jotain ei näytä aivan oikeassa. On joitakin uusia kuvakkeita navigointipalkki tai uusi hakukenttä. Joskus jopa kotisivun tai hakukoneen on muuttunut. Kaikki tämä on usein seurausta asennetun työkalurivejä, jotka on asennettu selaimeesi. InstallSafe skannaa selaimet asennettu työkalurivit ja, jos se on olemassa, antaa suosituksia, jotka perustuvat siihen, mitä muut ihmiset ovat tehneet, kun he ovat nähneet näitä työkalurivejä. InstallSafe myös hälyttää, kun jotain yrittää muuttaa selaimen asetuksia ja voit palauttaa tehdyt muutokset. Mahdolliset epätoivotut Product (PUP) suojelu Oletko koskaan asentanut sovelluksesta, tai suorita päivitys jo olemassa olevaan sovellukseen, vain pommitetaan käynnistetään joukko sovelluksia, että sinulla ei ole aavistustakaan, mistä he tulivat? Näitä kutsutaan Mahdolliset epätoivotut tuotteita tai PUP. InstallSafe valvoo järjestelmää tahansa sovellus, joka asennetaan, ja hälyttää, kun jotain on asennettu. Kun varoitetaan, sinulla on mahdollisuus joko säilyttää asennuksen tai poistaa sen. InstallSafe pitää sinut turvassa verkossa ja varmistaa ettet poimia mitään toivottuja kohteita, kun lataat tai päivittää ohjelmistoja.