Minulla on ongelmia ohjaimen päivitys. Mikä meni pieleen ja miten kuntoon?I am having problems with a driver update. What went wrong and how do I get it fixed?

Driver Reviver -tiimi työskentelee kovasti varmistaakseen Driver Reviverin kautta kuljettajan päivitysten tarkkuuden ja yhteensopivuuden. Kaikki ajuripäivitykset hankitaan suoraan laitteiston valmistajilta ja testataan ja vahvistetaan parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Jos sinulla kuitenkin on ongelmia ohjainpäivityksen kanssa, tässä on seuraavat mahdollisuudet: – Kuljettajan ja tietokoneen välinen ristiriita (alkuperäinen ohjain vioittunut tai laitteisto-ongelmat) – Suojausohjelma tai Windows-palvelu keskeytti ajurin päivitysprosessin (häiriö aiheuttaa ongelmia) – Kuljettajan oikean version toimittaminen oli ongelma (yhteensopimaton ohjain) Onneksi olemme täällä auttamassa. Sinun tarvitsee vain kirjoittaa tukitiimillemme tarkat ongelman yksityiskohdat, sisällyttää kyseiseen ajuripäivitykseen liittyvät yksityiskohdat ja järjestelmätietosi ja he auttavat sinua mielellään. Voit myös sisällyttää sisäänrakennettu Report Feedback -ominaisuuden ongelman ilmoittamiseen ohjainpäivityksellä: Miten käsitellä ongelmallisia kuljettajia