Miten luoda järjestelmän palautuspiste ennen ohjaimet päivitetään?How do I create a system restore point before drivers are updated?

Driver Reviver luo kätevästi järjestelmän palautuspisteen tietokoneellesi, ennen kuin korjauksia, optimointia tai muutoksia tehdään. Järjestelmän palautuspisteen avulla voit kumota viimeisimmät muutokset ja palauttaa tietokoneen edelliseen päivämäärään ja aikaan. Tämä on erityisen hyödyllistä, kun viimeisimmillä muutoksilla tai korjauksilla on ei-toivottu vaikutus tietokoneeseen ja haluat poistaa kaikki muutokset. Luo järjestelmän palautuspiste ennen optimointia -vaihtoehto on käytettävissä Ohjaimen Reviverin Asetukset- alueella ja se on oletusarvoisesti käytössä. Voit kytkeä sen päälle tai pois napsauttamalla kytkintä.