Kuinka rekisteröin Driver Reviverin voidakseni ladata ja asentaa ajuripäivityksiä?How do I register Driver Reviver, to download and install the driver updates?

Voit aktivoida Driver Reviver -ohjelman tietokoneellasi kopioimalla lisenssikoodin, liittämällä sen ohjelmiston aktivointiikkunaan ja aktivoimalla sen avaamaan sen täyden toiminnallisuuden. Aloittaaksesi noudata alla olevia vaiheittaisia ohjeita: 1. Avaa Driver Reviver 2. Napsauta ohjaimen Reviverin ylävalikkorivillä olevaa näppäintä ” Register ” ( Rekisteröi ) 3. Napsauta tekstiä, jossa sanotaan ” Minulla on jo lisenssiavain ”. Tämä tuo esiin uuden ikkunan, johon sinun täytyy liittää lisenssikoodi 4. Avaa nyt ostosvahvistusviesti, jonka sait heti ostoksesi jälkeen. Näet tässä sähköpostiviestissä määritetyn lisenssikoodin. Ensin on valittava lisenssikoodi ja sitten kopioitava teksti (valitse vain teksti ja pidä CTRL-näppäintä alhaalla ja paina C-näppäintä. Voit myös napsauttaa hiiren kakkospainikkeella ja valita Kopioi. tekstin sinulle) 5. Seuraavaksi sinun täytyy palata Driver Reviveriin ja sijoittaa sitten kohdistin Lisenssikoodin vieressä olevaan tekstikenttään ja napsauttaa Liitä- painiketta. Voit myös napsauttaa hiiren kakkospainikkeella ja valita Liitä-vaihtoehdon tai pitääksesi CTRL-näppäimen painettuna ja painamalla sitten V-näppäintä liittääksesi koodin. 6. Kun olet kopioinut ja liittänyt lisenssikoodin tuotteeseen, sinun tarvitsee vain klikata painiketta, joka kertoo ” Rekisteröi ajuri Reviver Now ”. Onnittelut! Olet rekisteröinyt tuotteen onnistuneesti. Huomaa, että ”Rekisteröi” -kuvake ei enää näy ylävalikkorivillä. Nyt voit tarkastella käyttöoikeustietoja napsauttamalla Valikko-painiketta päävalikkoriviltä ja valitsemalla Lisenssi-välilehden. Nauti kuljettajan Reviverin käytöstä!