Kuinka rekisteröin Driver Reviverin voidakseni ladata ja asentaa ajuripäivityksiä?How do I register Driver Reviver, to download and install the driver updates?

Voit aktivoida Driver Reviverin tietokoneellesi vain kopioimalla lisenssikoodisi, liittämällä sen ohjelmiston aktivointiikkunaan ja aktivoimalla sen, jotta voit avata sen kaikki toiminnot.

Aloita katsomalla tämä nopea Driver Reviver -aktivointivideo:

(TAI)

Aktivoi ohjelma noudattamalla tätä helppoa vaiheittaista opasta:

1. Avaa Driver Reviver

2. Napsauta avaimen muotoista Rekisteröi- kuvaketta Driver Reviverin ylävalikkorivillä

3. Napsauta tekstiä ” Minulla on jo lisenssiavain ”. Tämä tuo esiin uuden ikkunan, johon sinun on liitettävä lisenssikoodisi

4. Avaa nyt heti ostoksen jälkeen saamasi ostovahvistussähköposti. Näet tässä sähköpostissa määritetyn ’lisenssikoodisi’. Ensin sinun on valittava ’Lisenssikoodi’ ja kopioitava sitten teksti (valitse yksinkertaisesti teksti ja pidä sitten CTRL-näppäintä painettuna ja paina C-näppäintä. Voit myös napsauttaa hiiren kakkospainikkeella ja valita Kopioi. Tämä kopioi teksti sinulle)

5. Seuraavaksi sinun täytyy palata Driver Reviveriin ja sijoittaa kohdistin sitten Lisenssikoodi-kentän vieressä olevaan tekstiruutuun ja napsauttaa Liitä- painiketta. Voit myös napsauttaa hiiren kakkospainikkeella ja valita Liitä-vaihtoehdon tai pitää CTRL-näppäintä painettuna ja liittää lisenssikoodisi painamalla V-näppäintä.

6. Kun olet onnistuneesti kopioinut ja liittänyt ’lisenssikoodin’ tuotteeseen, sinun tarvitsee vain napsauttaa painiketta ” Rekisteröi ajuriversio nyt ”.

Onnittelut! Olet rekisteröinyt tuotteen onnistuneesti. Huomaat, että ’Rekisteröi’ -kuvake ei enää näy ylävalikkorivillä. Voit nyt tarkastella lisenssitietojasi napsauttamalla ylävalikkorivin Asetukset-painiketta ja valitsemalla Lisenssi-välilehden.

Nauti Driver Reviver -ohjelman käytöstä!