Miten voin päivittää uusimpaan versioon Kuljettajan Reviver?How do I upgrade to the latest version of Driver Reviver?

Jotta saat täyden hyödyn uudesta versiosta Driver reviver ja kaikki sen lisävarusteet, sinun on ensin poistettava versio asennettuna tietokoneeseen, ennen kuin asennat uuden version.

Upgrade Vinkkejä:

• Pidä tämä selainikkunan auki, kun olet suorittanut jokainen askel, jotta voit palata siihen apuna, jos saat kiinni.
  • Kun asennat uuden version Driver reviver sinun tarvitse palata oman ’License Code ”uuteen tuotteeseen, joten suosittelemme paikantaa” License Code ”ja pidä se valmiina aktivointia.

Mistä löytää Lisenssi Code:

(1) in vahvistuksen sähköpostitse sait kun ensin ostanut Driver reviver, (2) käytä ReviverSoft menetti koodin palauttamisen työkalun

VAIHEET Poista vanha versiosta Driver Reviver

• Mene Käynnistä-valikko
  • Valitse Kaikki ohjelmat
  • Etsi ja Avaa ReviverSoft kansio.
  • Etsi ja Avaa Kuljettajan Reviver kansio (tämä on ReviverSoft kansio)
  • Valitse Uninstall Driver reviver vaihtoehto
  • Seuraa ohjeita onnistuneesti poistaa vanha versio Driver reviver.

Kun olet poistanut vanhan versiosta Driver reviver, olet valmis ladata ja asentaa uuden version.

Klikkaa tästä ladataksesi uusi versio

Asenna uudesta versiosta Driver Reviver

• Avata tai ajaa uuden version Driver reviver asennustiedosto (DriverReviverSetup.exe) että juuri lataamasi
  • Seuraa näytön ohjeita asentaaksesi uuden version Driver reviver
  • Tuote käynnistyy automaattisesti ja suorittaa täydellinen järjestelmän tarkistus. Kun tarkistus, klikkaa linkkiä ”Minulla License Code”. Tämä tuo esiin uusi ikkuna, jossa sinun täytyy liitä lisenssin yksityiskohtia.
  • Nyt kopioi lisenssin koodi ja liitä se tekstikenttään aktivointi-ikkuna. Kun liitetään, napsauta ”Rekisteröidy Driver reviver Now” -painiketta loppuun aktivointi.

Onneksi olkoon! Olet nyt päivitetty uusimpaan versioon Driver reviver.