Miten voin asentaa Driver reviver tietokoneella?How do I reinstall Driver Reviver on my computer?

• Voit ladata ja asentaa Driver Reviverin uusimman version täältä
  • Aktivoi seuraavaksi ohjelmisto nykyisellä lisenssikoodilla
  • Kun se on aktivoitu, voit suorittaa järjestelmän tarkistuksen ja päivittää kaikki vanhentuneet ohjaimesi

HUOMAUTUS: Jos tietokoneessasi on tapahtunut muutoksia tai olet vaihtanut tietokoneen, kirjoita osoitteeseen support@reviversoft.com saadaksesi apua uudelleenaktivoinnissa.