Save 80ow
Boost YOUR PC with our best bundle deal ever
Pyrimme paikallistaa sivuillamme niin monella kielellä kuin mahdollista, mutta tämä sivu on tällä hetkellä kone Google-kääntäjän avulla. lähellä

GeForce 337.50 Beta Ajurin tiedot, tiedot ja ladata tiedotGeForce 337.50 Beta Driver Details, Specs and Download Information

Noin kolmannes tai puolet teistä on NVIDIA-näytönohjaimia, yleensä heidän GeForce-tuotemerkillään. (Jäljellä sinulla on ATI- tai Intel-grafiikka.) On erittäin tärkeää, että pidät GeForce-näytönohjaimesi ajan tasalla uusimmissa versioissa.

Miksi minun pitäisi päivittää tämä näytönohjain?

Usein yhtä tärkeää on päivittää uusin beta-ajuri, vaikka vapautusohjain ei olekaan aivan outoa. Miksi päivittää beta? Monet uudemmissa peleissä ja grafiikkaohjelmissa tarvitsevat pysäytyskohtaisten ajuripäivitysten toimivuuden varsinkin, kun käytetään viimeisintä ja suurinta laitteistoa.

Useimmille meistä keskimääräisten tietokoneiden käyttäminen, beta-ohjainten päivittäminen voi parantaa vakautta, varsinkin jos uusin versio on kaatunut tai aiheuttanut video-esineitä tai muita ongelmia.

Beta-grafiikkaohjaimen asennuksen epäkohta on se, että se voi joskus aiheuttaa kaatumisia tai epävakautta. Jos se ei tehnyt mitään, se olisi vakaata, julkaisua eikä beta. Joten tässä on jokin riski. Kaiken kaikkiaan on kuitenkin tärkeää hyödyntää kaiken grafiikkalaitteistosi tarjoamista mahdollisuuksista.

GeForce 337.50 Beta Driver Details, Specs and Download Information
Tuore GeForce-malli, GeForce GTX 780 Ti, on vain yksi monista kortista, jotka tämä ohjainpäivitys auttaa.

Mitä GeForce 337.50 -betaohjain parantaa?

GeForce 337.50 -beta-ohjaimen tapauksessa NVIDIA väittää tarjoavan parannuksia DirectX 11 -näytönohjaintensa läpi. DirectX 11 on suunniteltu Windows 8: lle (vaikka se on julkaistu myös Windows 7: ssä), ja siksi, jos sinulla on DirectX 11 -alkuperäinen kortti (yksi julkaistu viime vuosina), saat parhaan hyödyn päivityksestä.

NVIDIA toteaa myös, että päivitys parantaa useiden viimeaikaisten pelien toimintaa, kuten Aliens vs. Predator, Batman: Arkham Origins, BioShock Infinite ja Call of Duty: Black Ops II. Täydellinen luettelo parannuksista, mukaan lukien kaavioita ja kaavioita useilla eri resoluutioilla, tarkista 337,50: n tiedot GeForce-sivustosta.

Lopuksi, vaikka järjestelmänlaajuinen ohjainpäivitys-ohjelmisto Driver Reviver ei tue beta-ohjaimia, koska pidämme kiinni vakaista virallisista julkaisuista, se on silti loistava ohjelma pitää tietokoneesi ohjaimet ajan tasalla. Tarkista se.

Mistä lataan tämän ohjaimen?

Lataa GeForce 337.50 Beta -ohjain täältä.

Was this post helpful?
Yes
No

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta PC:n suorituskyky - Vapaa.

Vapaa Ajurin päivitykset

Päivitä ajurit alle 2 minuutissa nauttiaksesi paremmasta

PC:n suorituskyky - Vapaa.

Asenna Driver Reviver


Etkö löytänyt vastausta?
Kysy kysymys yhteisöömme asiantuntijoita ympäri maailmaa ja saada vastauksen hetkessä.

Kiinnitä se Pinterestiin

Muokkaa käännös
Machine käännös (Google):
Ladataan...
Kopioi editor
or Peruuta